בית ספר בשיטת ABA

• פותח הנושא rri1
  • פורסם בתאריך

rri1

New member
בית ספר בשיטת ABA

אנו מס' משפחות המעונינות לפתוח בצפון בית ספר שיעבוד בשיטת ABA . משפחות מתענינות- מוזמנות לפנות אלי במסר. תודה, רננה

yos9

New member
בתי ספר באיזור ירושלים

לפני שנה שהתחלנו בחיפוש בית ספר בירושלים שבו תפתח כתת תקשורת המנחה שלנו בשלב ראשון הפנתה אותנו למי שמרכזת את הרישום לכיתות התקשורת בירושלים בכדי להתעניין ולהרשם (שהרי בסופו של דבר לפי כמות הילדים באיזור מסויים זה מה שמשפיע על ההחלטות היכן לפתוח) בכל אופן אני מייעצת לך לפנות למי שמלווה אתכם מטעם משרד החינוך ולברר אצלו אני יכולה לחפש אולי יש לי עדין את השם והמספר טלפון בבית . בהצלחה

מיה51

New member
בתי ספר בירושלים

אף אחד לא מלווה אותנו מטעם משרד החינוך, עדין לא קיבלנו זימון לועדת השמה אבל בגן אמרו לנו שבקרוב יזמנו אותנו לועדה, השאלה שלי זה אילו בתי ספר קיימים בירושלים - כיתת תקשרורת בית ספר רגיל. תודה

כיתות תקשורת

בירושלים יש כיתות תקשורת לילדי PDD ברמות תפקוד שונות. כיתות א' יכולות להיפתח בשנה הבאה במספר בתי ספר. יש בתי ספר בהם יש כבר "מסורת" של כיתות תקשורת, אך מדי שנה נפתחות כיתות גם בבתי ספר חדשים. הנוהל הוא שועדת ההשמה מאשרת לילד השמה בכיתת תקשורת ובדרך כלל גם מגדירה באיזה רמת תפקוד ואחרי שכל הילדים עוברים ועדות השמה מתכנסות ועדות שיבוץ שמחלקות את הילדים לכיתות השונות בבתי הספר השונים. קחי בחשבון שבאיזה בית ספר יכול להיות שתדעי רק בקיץ. בכל אופן בינתיים את יכולה לתאם בעזרת הגננת, עם האחראית על הכיתות וללכת לראות כיתות כאלה שפועלות השנה במקומות שונים. על מנת להתרשם. כיתות התקשורת בבתי ספר רגילים עובדות יום ארוך והילד מקבל בבי"ס גם את כל הטיפולים הפארארפואיים. שיהיה בהצלחה!

מיה51

New member
כיתות תקשורת בבתי ספר בירושלים

תודה רבה, עזרת לי מאוד. האם את יודעת באילו בתי ספר פועלות השנה כיתות תקשורת? כדי שנוכל ללכת לראות אני מאוד רוצה שבתי תלמד בבית ספר קרוב לאיזור מגורי, כי איני רוצה שהיא תיסע בהסעות - האם זכותינו לבקש בית ספר מסויים? או שהם מחליטים בשבילנו ואין לנו רשות לקבוע? האם גם בחופשים כמו יולי אוגוסט וחגים כיתות אלא פתוחות?

כיתות תקשורת

הכיתות פועלות בדרך כלל עד אמצע אוגוסט במתכונת של קייטנה וכך גם בחופשי חוה"מ. את יכולה לבקש בית ספר באזור מגורייך, אבל לא בטוח שתפתח שם כיתה מתאימה.מנסים לתת את הכיתה המתאימה הכי קרובה. את יכולה גם לבקש מ"מ או ממ"ד. אם תרצי עוד מידע תפני אלי במסר.

למעלה