בית ספר בסימס!

אבל אני לא יודעת איך....../images/Emo10.gif

לצרף למשחק את מה שאני מורידה מהאתרים האלא! אני מורידה וזה לא נמצא במשחק כשאני נכנסת אליו!

אוקיי אני אסביר

קודם יש מין דף הורדה שאת מורידה את ממקמת ב(זה ייהייה ארוך)מחשב של ב c ואז בprogram files ואז בmaxis ואז ב the sims ואז בgame data ואז בobjects וזהו ואז פשוט שהורדת את פותחת את הקובץ בזיפ(או במה שיש לך)וזהו .....................תבלי.(המלצה לא להוריד בכל אתר כי אז המשחק לא ממש יעבוד זה קרה לי כבר)

גם לי זה כבר קרה שהמשחק כל רגע....

יצא! לא חשוב על מה לחצתי.... טוף..אני ינסה עכשיו... לא ידעתי שצריך למקם את זה בתיקיה של הסימס! זה שם לי את זה בתיקיה של הזיפ! או קיי...אני ינסה עכשיו ויראה עם זה עובד!

סבבה אין לי

כוח לישון לחגוג
יההההההההההההההההההההההההההההההההההההההווווווווווו! בהצלחה מקווה שתצליחי ליפתוח את זה,אה ותבלי יהההההההההוווווווווו

אוףףףףף....לא הולך....../images/Emo4.gif

אני צריכה לרדת לעומק העיניין.... חח...משעמם לי לבדי בבית....לה לה לההה..... משעמםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ללללללללללללליייייייייי!!!! אם מישהו פה שיכתוב לי..... בבבבבבללללללללעעעעעע.......

אני עדיין תלמידה, אם זה מה שאת שואל

ת! אני בת 18 , תלמידת י'ב! אבל אנחנו לא לומדים באופן קבוע! ביום שני ושישי אני בדר"כ בבית ובימים אחרים אני מתחילה ומסיימת אחרי שעתיים או שלוש! אנחנו לומדים בעיקר אחה"צ! (לימודי ערב)

למעלה