בית מסםר 13

שלי118

New member
בית מסםר 13

שלום קרן, אני ובעלי רכשנו בית קרקע, נאמר לנו בתחילה כי מספר הבית יהייה14 ומסתבר שמספר הבית יהייה 13ב. תאריך הלידה של בעלי הוא 4 וגם שלי 4. אני יודעת שבית מספר בית הוא קשה מאוד " ומביא אסונות פתאומיות ואף פרדות וגירושין:, אני מוטרדת מאוד ואף חוששת , בפרט לאור העובדה שבעבר הלא רחוק דיברנו על פרידה. מה ניתן לעשות על מנת להקל?????? לעזרתך הדחופה בבקשה.

לרוב אנו נמשוך לחיינו את אותם המספרים

שמופיעים בתאריך הלידה שלנו . לכל מספר יש את האנרגיה החיובית והשלילית שלו ולכן אין מספר טוב או רע . אני מתגוררת בבית מספר 31 = 4 , לא רואה משהו פסול בכך , להיפך זה שומר על מסגרת ועל יציבות כל היתר תלוי בכם ולא באנרגיה של הבית . לא ידוע לי מבחינה נומרולוגית שמספר 4 מביא אסונות ,פרידות וגירושין = זה יקירתי יכול להיות מנת חלקו של כל מספר . הקשר הזוגי שלכם לא תלוי ולא קשור למספר הבית ולכן בכדי לנהל את הקשר בינכם בדרך טובה יותר מומלץ יעוץ זוגי ותקשורת בונה אין בכך קשר למספר הבית . בברכה,קרן

ע33

New member
בית מספר 13=4

שלום קרן, תודה רבה על תשובתך, ובהתאם לה- אני מצרפת לך לינק של הסבר על בית מספר 4 אגב- החשש שלי נובע גם לאור העובדה שבעלי היה נשוי בעבר והתגרש והם חיו בבית מספר 4 - מספר 4: מבטא ארציות, פיזיות, מסגרות ברורות וקיבעון. חסר שקט ומתאפיין בניתוקים ופרידות. דיירי הבית מביטים בעיקר אל המחר מתוך תחושת עצמאיות מלאה. מקרין באופן שלילי בעיקר על הפרנסה ועל הזוגיות, ולכן לעיתים קרובות טומן בחובו גירושים ובעיות כספיות. טיפ לחיים טובים בתוך הבית: הימנעו משיפוטיות ומביקורות הדדיות. השתדלו לא להיות פדנטיים יתר על המידה, ותעלו את האנרגיה לאפיקים מועילים. מומלץ לבדוק מזוזות בפרקי זמן קצרים מהרגיל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3506271,00.html

למעלה