DREAMER שכמוני
New member
יפה אנין ../images/Emo45.gifוכל הכבוד לשמעון../images/Emo45.gif
וכל הכבוד לשמעון
קודם כל אני מסכימה עם כל מה שאמרת ומעבר לכך קצת קרדיט לאדריכל, הוא לא בוחר לקחת כל הצעה בעיוורון, להיפך יוזמתו מעידה על פתיחות וזו תכונה נפלאה לכל אחד, לא כל שכן לאדריכל. קרדיט- שהוא יודע לבחור מה "נכון" ומה "לא נכון" מבחינת הבית, המגרש וכדומה. מעבר לכך, אנין יכול היה להיות במקרה בנם <המוכשר מאד,ללא ספק
> של הלקוחות. יכול מאד היה להיות מצב, שכבנם הוא היה יכול להיות נוכח בפגישה שלהם עם האדריכל ולהציע את אותן הצעות, כפי שעשה כאן <ואף אוסיף סקיצות משלו, בחיי שכל הכבוד על ההשקעה. רואים שהנושא מדבר מהלב > חוץ מזה קרדיט ענק לאדריכל <שמעון גל> במקרה זה. הרי יכול היה לקחת את הצעותיו של אנין <וללא ספק הן תרמו רבות> ולא לתת קרדיט לאנין. אנין כלל לא היה יודע, שבסופו של דבר בחר האדריכל להעזר בחלק מהצעותיו. אלא שהאדריכל דאג לציין כל פעם כמה אנין והצעותיו תרמו רבות לפיתוח של התוכנית. לא חושבת שרבים היו בולעים את הרוק ומגיבים כך. כל הכבוד על הפתיחות ועל היכולת לתת קרדיט לאדם אחר, מוכשר לא פחות ממך. זו גדוּלה שלא כל אחד מסוגל לה.
יפה אניןשלום גרשון
קראתי את ההודעה שלך לפחות 10 פעמים, אני מקווה שפירשתי אותה נכונה. יש לי כמה הערות בהיתייחס למשפט הבא: "מתקן לך בקלילות את התכנית" ראשית המונח "לתקן" תוכניות אינו נכון בגלל שהנכון ולא נכון לא נקבע על ידינו, אלא על ידי הלקוח בלבד. יכול להיות שהתוכנית של שמעון תקרוץ יותר ללקוח מהגירסה שלי ולהיפך. לכן אני מתייחס לזה כגירסה/אופצייה נוספת. "מביע את דעתו, מבלי שכל העריכה, מיקום המבנה, הסינון, והלקוחות לוקחים חלק ברמת החשיבה." קצת קרדיט גרשון... זכורה לי היטב ההודעה הראשונה של שמעון שתיאר את הלקוחות ואת דרישותיהם, ואת מבנה המגרש והנוף. בקטע הזה עבודתו של אדריכל דומה לזה של פירסומאי. כמו שפירסומאי טוב לומד היטב את המוצר ומתחריו על מנת לשים את הדגש הנכון בפירסומו, כך גם אדריכל צריך להתחקות אחרי לקוחותיו, מאפיינהם ודרישותם פה טמון ההבדל בין פרסום לפרסום אפקטיבי וסוחף ובין בית להצלחה כל הערה, הצעה, רעיון שעליתי נוגעים בנקודות שעלולים לעלות גם אותו הסוג של הלקוחות שלהן מיועד הבית את כל זה דרך אגב גם אתה אמרת במשפט האחרון בהודעתך דרך אגב, לא רק שאיני רואה בתוכנית דו מימדית בלבד, אני יכול לצייר לעצמי תמונה מדוייקת בראש של כל פרספקטיבה בבית. בגלל שזהו אינו דו שיח פנים מול פנים יכול להיות שההודעה אינה מפורשת בנימה הנכונה, מה שנכתב פה היה נאמר ברוגע, בשקט ובשלווה ובטח שלא מתוך עלבון כלשהואנין![]()
קודם כל אני מסכימה עם כל מה שאמרת ומעבר לכך קצת קרדיט לאדריכל, הוא לא בוחר לקחת כל הצעה בעיוורון, להיפך יוזמתו מעידה על פתיחות וזו תכונה נפלאה לכל אחד, לא כל שכן לאדריכל. קרדיט- שהוא יודע לבחור מה "נכון" ומה "לא נכון" מבחינת הבית, המגרש וכדומה. מעבר לכך, אנין יכול היה להיות במקרה בנם <המוכשר מאד,ללא ספק