בית מלון ברומניה

מצב
הנושא נעול.

mahabhagini

New member
בית מלון ברומניה

בית מלון ברומניה
אני נוסעת בשבת הקרוב לרומניה.....אשמח לקבל המלצות אל ביתי מלון, ומי שהיא יודעת פרטים אל דוד מוקטה? חג שמח

דורוש10

New member
מלון ברומניה

בית מלון ברומניה
אני נוסעת בשבת הקרוב לרומניה.....אשמח לקבל המלצות אל ביתי מלון, ומי שהיא יודעת פרטים אל דוד מוקטה? חג שמח
מלון ברומניה
זה המלון שבו הייתי, כמו כן מביאה כאן את ההודעה שפתחתי אחרי חזרתי מרומניה. כמו שתקראי בהודעה אני לא יודעת אם משהוא השתנה לגבי "דוד מוקטה", ואם ניתן לסמוך עליו.(באחת ההודעות שקראתי בזמנו ע"י אחת מהבנות שנעזרו בו הוא שכח לשלוח את נהג המונית לאסוף אותה משדה התעופה והנהג הגיע באיחור רב.) לדעתי כדאי לך להזמין את סידורי הלינה וההסעה דרך המרפאה ואז את
בראש שקט כשאת יודעת שסידורי הלינה וההסעה בטוחים,.גם אם זה יוצא קצת יותר יקר (ההבדל לדעתי נע בין 40 $ יותר אם את מזמינה דרך המרפאה לבין להעזר בשרות של דוד)ומאחר ואת טסה ליום אחד ההוצאה הנוספת שווה את השקט הנפשי . מזכירה לך שאולי לא כדאי לאכול שם
או
מבשר בגלל שפעת ה
. קחי איתך גם
כדי להעביר את הזמן

בית מלון ברומניה

מלון ברומניה
זה המלון שבו הייתי, כמו כן מביאה כאן את ההודעה שפתחתי אחרי חזרתי מרומניה. כמו שתקראי בהודעה אני לא יודעת אם משהוא השתנה לגבי "דוד מוקטה", ואם ניתן לסמוך עליו.(באחת ההודעות שקראתי בזמנו ע"י אחת מהבנות שנעזרו בו הוא שכח לשלוח את נהג המונית לאסוף אותה משדה התעופה והנהג הגיע באיחור רב.) לדעתי כדאי לך להזמין את סידורי הלינה וההסעה דרך המרפאה ואז את
בראש שקט כשאת יודעת שסידורי הלינה וההסעה בטוחים,.גם אם זה יוצא קצת יותר יקר (ההבדל לדעתי נע בין 40 $ יותר אם את מזמינה דרך המרפאה לבין להעזר בשרות של דוד)ומאחר ואת טסה ליום אחד ההוצאה הנוספת שווה את השקט הנפשי . מזכירה לך שאולי לא כדאי לאכול שם
או
מבשר בגלל שפעת ה
. קחי איתך גם
כדי להעביר את הזמן
בית מלון ברומניה
הנה מס הטלפון של דוד הוא לא אוסף משדה התעופה צריך לקחת מונית עולה כ 50 $ 0040722515905 תאמרי שאת רוצה חדר לשבת לילה אחד ויהיה בסדר הוא לוקח 50$ מאוד נחמד ובייתי לא כמו בית מלון

פולניה1

New member
CASA LOCATO HOTEL

בית מלון ברומניה
הנה מס הטלפון של דוד הוא לא אוסף משדה התעופה צריך לקחת מונית עולה כ 50 $ 0040722515905 תאמרי שאת רוצה חדר לשבת לילה אחד ויהיה בסדר הוא לוקח 50$ מאוד נחמד ובייתי לא כמו בית מלון
CASA LOCATO HOTEL
שלום וקודם כל שילך בקלות ובהצלחה . המלון קסה לוקטו קרוב לקליניקה , באותו רחוב קרוב למרכז ,קרוב לסופרמרקטים , מסעדות , חנויות .... נעים , ביתי , נקי , מאיר פנים , המנהלת ישראלית , ציפי . טל. 46 44 224 4021 + פקס. 68 44 224 4021 + WWW.CASALOCATO.RO [email protected] המחיר היה לא מזמן 75 יורו לחדר ממש מרווח , עם מרפסת , מטבח , פינת אוכל, אמבטיה גדולה עם ארוחת בוקר ממש מלאה , טלויזיה ועוד ... שולחת גם מסר

בקשר לדוד>>>>

בית מלון ברומניה
בקשר לדוד>>>>
לי היה נסיון לא טוב איתו ולמרות שאין בכוונתי להכפיש, אני חייבת להזהיר. שבועיים לפני הנסיעה שלנו התקשרתי אליו והוא היה ממש נחמד וקשקשנו קצת על זה שהוא מכיר את הפורום שלנו וכו' ואז הוא אמר לי להתקשר 3 ימים לפני הנסיעה והבטיח שיהיה לנו חדר ואין מה להזמין כל כך מוקדם (כאמור, שבועים מראש) התקשרתי 4 ימים לפני הנסיעה והתשובה שלו היתה שהוא מלא עד אפס מקום!!!! ואין לו שום פתרון עבורינו וכל תחנוניי לא עזרו. בדיעבד, שילמנו יותר אבל נהננו מבית מלון נפלא שהיה במרחק של חצי שעה הליכה מהקליניקה ועשר דקות נסיעה במונית. המסקנה שלי מכל הסיפור שאי אפשר ממש לסמוך עליו, עם כל זה שהוא נשמע אחלה בן אדם והכל... שיהיה בהצלחה בכל מקרה ואם תרצי פרטים על המלון שלנו אשמח לתת לך במסר.

אדוינה

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

בית מלון ברומניה
ברוכה הבאה!

ראשית בהצלחה גדולה!
אין לי להוסיף, אך הייתי שמחה לשמוע עלייך עוד פרטים,והלוואי ששיבולת תוכל להוסיף אותך לצהובות ברשימה שלנו בקרוב! בהצלחה כבר אמרתי?

ayoosh

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif ו../images/Emo50.gif

בית מלון ברומניה
ברוכה הבאה
ו

את התשובות המעודכנות- אוסיף לשאלות הנפוצות על מסלול בני ציון- אם יהיה לך מידע נוסף מעודכן- נוסיף גם אותו. המון

בריזה1

New member
היי mahabhagini

בית מלון ברומניה
היי mahabhagini
מצטרפת להמלצה של דורוש להעזר בשרותי המשרד, זה נותן לך שקט ובטחון שלא יהיו תקלות בדרך,שם המלון, לב אור 100$ לזוג ללילה ויום החדר נקי ונעים ארוחת בוקר סבירה. ההסעות מלוות אותך למשך כל השהיה ברומניה משדה התעופה למלון-מהמלון לקליניקה-מהקליניקה למלון-מהמלון לשדה התעופה וכל זה ב-50%. אני על דוד לא הייתי סומכת שמעתי כבר כמה וכמה "ברזים" שהוא עשה לבנות פה. ומה שחשוב באמת שתצליחי ותצבעי לנו את הטבלה בעוד צהו בריזה

mahabhagini

New member
today's the day

היי mahabhagini
מצטרפת להמלצה של דורוש להעזר בשרותי המשרד, זה נותן לך שקט ובטחון שלא יהיו תקלות בדרך,שם המלון, לב אור 100$ לזוג ללילה ויום החדר נקי ונעים ארוחת בוקר סבירה. ההסעות מלוות אותך למשך כל השהיה ברומניה משדה התעופה למלון-מהמלון לקליניקה-מהקליניקה למלון-מהמלון לשדה התעופה וכל זה ב-50%. אני על דוד לא הייתי סומכת שמעתי כבר כמה וכמה "ברזים" שהוא עשה לבנות פה. ומה שחשוב באמת שתצליחי ותצבעי לנו את הטבלה בעוד צהו בריזה
today's the day
תודה אל התשובות ותודה אל התמיכה. לא הצתרפתי קודם כי הכתיבה שלי בעברית לא מי יודע.... הפורם מדהים, קיבלתי המון אנפורמציה משך החודשים האחרונים שאני בתהליך.שיהיה לכולנו בהצלחה ושבוע מצויין.

../images/Emo57.gifשיהיה לך בהצלחה!../images/Emo57.gif

בית מלון ברומניה
שיהיה לך בהצלחה!

מחזיקה לך אצבעות לטיפול נעים, ובעיקר אפקטיבי! תחזרי עם נוסעים סמויים חייכניים!

מצב
הנושא נעול.
למעלה