בית מחסה / אימוץ

Anaiis1

New member
בית מחסה / אימוץ

בעקבות מעבר לחו"ל שלא מאפשר לקחת איתנו את שני החתולים (בני 12 ו-11), אנו נאלצים לחפש להם בית חלופי.
בינתיים לא הצלחנו למצוא משפחה אומנת ואנו בודקים פתרון של בית מחסה.
האזור לא משנה, ניסע לכל מקום שיהיה מוכן לקלוט אותם והתנאים בו טובים.
בהזדמנות זו - אנא עזרו לעמותת גירגורים שנמצאת בסכנת סגירה!
http://www.girgurim.co.il

meedas

New member
מה שאתם מחפשים לא קיים

אין "בית מחסה" בתנאים טובים. יש עמותות קורסות (ראה ערך גרגורים) ויש את הרחוב. והמוות.
&nbsp
מה כן יש? אולי פנסיון לטווח ארוך. תשלמו כל חודש עבור אחזקת החתולים ויטפלו בהם
או בית מאמץ, שאין ממש סיכוי למצוא כשמדובר בחתולים מבוגרים
&nbsp
&nbsp
לא ברור למה אם עוברים מדינה אי אפשר לקחת את החתולים. למה לנטוש אחרי יותר מעשור של חיים משותפים?

ארמורגם

New member
השאלה מטעה

ברגע שאת שואלת "למה לנטוש", אנשים מחפשים סיבות וזה כיוון שגוי.
כמו שלא שואלים למה לא לנטוש ילדים, כי זה משהו שפשוט לא עושים.

Anaiis1

New member
הנסיעה היא לצורך לימודים ונגור במעונות..

אסור להכניס שם בע"ח :( וגם לי נשבר הלב.
אני מודעת לעניין הגיל שמקטין את סיכויי האימוץ לאפס.
בינתיים מקווים שעמותת גירגורים תשרוד, תרמנו ומחזיקים אצבעות שזה ייתן להם קצת אוויר לנשימה.
פנסיון לטווח ארוך זה רעיון מצוין.יש המלצות? אנחנו ברמת הגולן ואין פה באזור, בכל מקרה נצטרך לנסוע לאנשהו אז שכבר יהיה מקום מומלץ

dimitrygo

Active member
מנהל
פנסיון ל-4 שנים יעלה לך הון. וגם לא בטוח שיש פנסיון שיסכים

לקחת את החתולים לתקופה כזאת ארוכה.
אין לכם אפשרות לשכור דירה במקום לגור במעונות?

dimitrygo

Active member
מנהל
יש שיקולים נוספים. אלה חתולים מבוגרים ואי אפשר לדעת מה יקרה

בתקופה כזאת ארוכה.

Yukita

Well-known member
מנהל
בתור מי שגרה בחו”ל

ועברה עם חתול, ומכירה את המציאות של מעונות ושל שכירת דירה בחו”ל,

ומאחר שאתם נוסעים לתקופה ממש ארוכה,

ומאחר שאתם זוג ולא אדם בודד שנסע כפי שאני נסעתי,

כנראה במוקדם או במאוחר אכן תחפשו דירה. עדיףלכם כבר עכשיו לבדוק ברצינות את האופציה לשכור וגור שם עם החתולים. ארבע שנים הם תקופה די ארוכה על מנת באמת להכנס לאופציה הזו (בניגוד לשנה אחת, למשל).

למעשה, מרגע שתכננתם נסיעה כה ארוכה, היה מן הראוי לכלול את החתולים בתכניות. זה לא 4 חודשים, וזה בר ביצוע - אומרת מנסיון. ואני עברתי למקום 'קשה' מבחינת חוקים ותקנות להכנסת בע”ח - בריטניה. שכרתי שם עם חתולה, והיו לי בעלי בתים אוהבי חתולים שהסכימו לנוכחותה ואפילו שמרו עליה כשנסעתי לחופשות. צריך פשוט לבדוק, ולא לפחד.

Yukita

Well-known member
מנהל
בואי נגיד ככה

יש לי שלושה חתולים ושני כלבים. אני כרגע בחו”ל לצורך כנס וקצת חופשה, ואף אחד מהם לא הושאר במקום שמצאתי בגוגל ...

החתולים בבית, עם מישהי שמבקרת אותם ונשארת איתם קצת כל יום. הכלבים בפנסיון ביתי שהכרתי אישית את מי שמנהלת אותו כבר כמה שנים.

עכשיו, לפותחי השירשור יש שני חתולים די מבוגרים, סביבות גיל עשר.,אישית, לא הייתי שוקלת בכלל לשים חתול או כלבבני עשר בפנסיון לארבע שנים, שיתכן מאוד שלא ישרדו אותן ולא יחיו עד סופן. ודאי שלא הייתי שוקלת בכלל עמותה לעת זקנה.

בכנות, אם לא מוכנים בכלל לקחת אותם, ולא מוצאים ממש בית עם יחס אישי (לא פנסיון), נראה לי רחום יותר לקחת לוטרינר ולהמית. אבל יש כמובן אופציה כן לעשות את המאמץ ולקחת אותם - זה בעיקר ענין של רצון ושל סדר עדיפויות, כפי שלמדתי מנסיוני האישי.

Anaiis1

New member
תודה רב לכל המגיבים! נעשה את כל הבדיקות עד שנגיע להחלטה...

למעלה