בית חם לכל חייל

Ambrosius

New member
בית חם לכל חייל

אני עוזרת לאירגון בית חם לכל חייל- השבוע חיילת בודדה התארכה אצלנו לארוחת שבת. התברר שהיא 3 חודשים חיילת וכמה שבתות כבר היא ב"צום" כי אין לה מספיק כסף לקנות אוכל בסיסי. זה רק דוגמא מתוך הרבה סיפורים קשים. אם אתם יכולים לעזור מקניית מוצרים הכי בסיסים לחייל לסוף שבוע, או הזמנה לארוחה משפחתית ועד אימוץ חייל לסופי שבועץ או אולי אתם מכירים אחרים שמעונינים לעזורת תצרו קשר: תודה רבה

Rוני

New member
אני עשיתי קישור לדף הפייסבוק בדף העסק שלי

שנקרא שבעהצעדים לפרישה מוצלחת. אולי משפחות של פורשים תשמחנה לאמץ חיילים או חיילות בודדים https://www.facebook.com/prishatova

Ambrosius

New member
צהריים טובים

היום בעלי בחופש ומביא מוצרים בסיסים וגם אוכל בסיסי לבית של חיל בבאר שבע. אנחנו מאשקלון. האם יש מישהוא מכיר בעל - אין אוכל בבית. ניתן לתקשר עם שיפרה ראש "בית חם לכ חייל" לברר בדיוק את הסיפור. החייל בא היום לבקר את אמו ולכן היה רצון גדול להראות לו שמטפלים בבעיה והוא יכול להיות בבית בשבתות. לא נעים לי לבקש אבל יותר חשוב שנטפל בחייל ונחלק קצת את מה שיש לנו. סליחה אם אני מטרידה בנושא. אילנה בר-חי

Ambrosius

New member
חלק מהפוסט שלי נעלם!!

"האם יש מישהוא מכיר בעל -" = האם מישוא מכיר בעל מרכולת באיזור שיכון ד' שמוכן ורוצה לספק מוצרים בסיסים לבית של החיל פעם בשבוע במשך חודש-עד שהמלגה מהצכא נכנס? אין אוכל בביתו...

Ambrosius

New member
בעלי חזר מבאר שבע

מתברר שלאמא הזאת יש 3 חיילים כרגע והם התרגשו בלי סוף לקבל מצרכים-זה קורע לב...מי יכול להבין שזה קורה במדינה שלנו ולחיילים שלנו??

אילנה../images/Emo39.gif

אני גם ביקשתי עוד אתמול ממי שמנהלת לי את הפייסבוק לעשות קישור (אני לא יודעת לעשות זאת בעצמי).... אשמח לעזור!

Ambrosius

New member
YAY!!

תודה רבה רבה לשני או שתיכם/ן צריך ליצור קשר עם שיפרה-אני רק עוזרת לה-הטלפון שלה:0544746958 או במייל: [email protected] כל דבר עוזר-אפילו לחם לחייל רעב... תודה נ.ב. עברתי 9 שנים צבא כאמא והשלושה האחרונים היו קשים ביותר-בהצלחה להורים של החיילים וגם לחיילים עצמם! (או אצמם?)

למעלה