בית חכם

• פותח הנושא msvnk
  • פורסם בתאריך

msvnk

New member
אני מכיר את ה"פתרונות לעניים"

ואין ברצוני רק לשלוט בתאורה, תריסים ודוד. אני רוצה מערכת בית חכם שמאפשרת שליטה בכל אזיר חשמלי, תריסים, תאורה, מערכות קולנוע ביתי, אזעקה, שערים בבית ובחצר, שליטה מרחוק, מערכות תקשורת, אמצעי שליטה מתקדמים סלולארית, אינטרנטית, שלטים אלחוטיים, ואני רוצה שזה יהיה מסוגל התממשק לכל דבר בבית. אני פריק של גאדג'טים ואלקטרוניקה, ומאוד מתחבר לדברים האלה, ואני לא צריך "פתרונות לעניים", אלא מעוניין בבית חכם. רציתי רק לדעת אם יש חברות שבאמת מספקות מוצר איכותי בתחום הזה, או שכל החברות עדיין בחיתולים וסובלות ממחלות ילדות. או סתם המלצות, ואולי לגלות שמדובר בסכומים מטורפים ושאני קופץ מעל הפופיק. אין לי צורך שכולם יבואו ויגידו למה זה לא טוב, אלא רצון קצת ללמוד על זה, אולי יש דברים שהם נסתרים מהעין שאין לי אפשרות לדעת אותם. לכן אני אודה אם תוכלו למסור מידע אינפורמטיבי ולא רק להתייחס לזה בצורה נגטיבית. תודה.

מאגר

New member
אתה רוצה לשלוט על כל אביזר בבית לכן אתה צריך

לוח חשמל יכול להכיל לפחות כניסה של 200 צינורות לא כולל תיקשורת ואין לוח קטן שיכול להכיל כמות כזו של צינורות אתה חייב לכ אביזר צינור שיגיע ללוח שלא לדבר על כך שעלות עבודת החשמלא תחשב כל נקודה כנקודה ישירה מה שיעלה את עלות עבודת החשמל לפי 2 לפחות.

msvnk

New member
ובמקרה כזה

מדובר על עבודת חשמל בסדר גודל של 50K או 200K ? אני סתם מחפש קנה מידה גס מאוד. שאלתי גם לגבי תכנון המערכת וביצועה. האם צריך לשלב בין עבודה של חשמלאי לחברה ? האם היא מתכננת את כל המערכת או רק מיישמת את המערכת על תכנון שאני מביא ?

eranshap

New member
במערכת שאתה מתאר

החברה שתספק המערכת גם תתכנן עבורך עפ"י הצרכים שתגדיר אכן עלות נוספת מעבר לחשמל "רגיל" תהיה בסדר הגודל שציינת - אך עדיין יש הבדל גדול בעלויות בין החברות השונות בהצלחה - זה הולך להיות לך מעניין

מאגר

New member
בוא נעשה סדר קטן

אם עלותמערכת חשמל הכוללת פיצ'רים מסוימים של מערכת "חכמה" היא כ- 56,000 ש"ח עלות הכנה לבית "חכם" כפי שאתה רוצה שליטה על כל אביזר תעלה לך ללא המערכת והמוח שלה וללא המחשבים בין 85,000 ל-110,000 ש"ח תוסיף על זה את המערכת והמנגנונים היחודיים אתה עשוי להגיע לסדר גודל של 160,000 עד 200,000 ש"ח ויותר. אם תה רוצה הסברים נוספים ומדוייקים יותר אתה יכול לפנות אלי במייל או במסר או בטלפון המצויין בחתימתי.

almog tech

New member
איך הגעת לסכומים האלו?

בממוצע שדרוג החשמל עולה 10-15 אלף שקל - כמובן תלוי במקרה. יש פעמים שבכלל לא צריך שדרוג לארון ויש פעמים שהרוחב של הארון מגיע ל-1.5 מ' ובגובה מהרצפה לתקרה

almog tech

New member
בטח שיש

חברת אלמוג טק היא כזו וקיימת משנת 2000 - ממש לא בחיתולים. אתה תגנב מהמערכת של חברת I FEEL [אנחנו מתקינים מורשים שלה] רוצה מידע אינפורמטיבי? בוא נפגש ואני אמחיש את הכוונה שלך, אדגים לך איך אפשר להפוך את הרצון שלך למעשים בלי התחייבות. אני לא יכולה להגיד על עיוור ולהתחייב בלי שראיתי את הבית ובלי שתגיד מה אתה רוצה ולכן פגישת הייעוץ היא בלי תשלום.

almog tech

New member
בלי התחיבות = בהתחייבות שלנו

בלי התחייבות מצידך אני לא יכולה להתחייב על מחיר ודרישות מערכת בלי לראות בפני מה אנחנו צריכים להתמודד

למעלה