בית חולים שניידר

• פותח הנושא ת30
  • פורסם בתאריך

ת30

New member
בית חולים שניידר

יום שבת שעה 2300 אני והבן שלי בן ה5 שבעות מתיצבים שם אחריי שכל היום הוא מקיא משלשל ועם חום גבוה ילד בן חמישה שבועות שעדיין לא מבין כלום ישר מכניסים לו אינפוזיה לזעטוט היום כבר שלושה ימים שאנחנו ישנים שם ועדיין לא יודעים מה יש לו עדיין לוקחים לו דמים ושתנים לבדיקות והיום הם רוצים לקחת לו בדיקת מח עצם מעמוד שידרה איך נותנים להם לקחת בדיקה כזאת מיחסר אונים בן חמישה שבעות אוף כבר אין לי כח אבל חייב בישבילו לאגור עוד ועוד ועוד כח . ילד שלי יקר אני איתך בכל שלב ושלב בכל בדיקה ובכל מה שאנשי החלוק הלבן יחליטו אבא שרוצה אותך כבר בבית

קרמבובת

New member
ת30

ליבי איתכם אוףףףףףףףף כמה שזה קשה... לשמור עליהם מכל משמר..וגם אם זה אומר להיות כל דקה פנויה שלך לידו בכל מקום שהוא נמצא, תמצא את הכוח ותעשה את זה. אינשאללה הכל יהיה טוב ויעבור בשלום ! קרמבו

תפי,

זה קשה... ובמיוחד כשהם כל כך קטנים וחסרי אונים... וזה עובר... זה עובר. מחבקת
אותך

giulietta

New member
מחזקת אותך../images/Emo24.gif

זה קשה... כשהם כאלה גוזלים... מאחלת שיחזור מהר הביתה.

שיר29

New member
לך.......

מאחלת החלמה מהירה.... ורוצה להזכיר, אם צריך משהוא...בשביל זה יש חברים! שנשמע רק בשורות טובות, תהיו חזקים בשבילו... חושבת עליכם מכאן.. מסור לו...
ממני.ו..
.
שיר29

גיוRא

New member
ת30 יקר היה חזק,,ושמע....

כמעט שנה ביליתי בבתי חולים אמנם היה קצת יותר גדול כבן שנתיים. חום בין40 ל 42 אמנם בלי הקאות ושלשולים... הדבר היחידי שמהרו לשלול ,הימצאות חיידקים טורפים.. ואם עברו כבר כמה ימים אז ...ברוך השם הם לא נמצאים!! למקסימון הקטן,,לא נשאר איבר בגוף שלא נלקחה ממנו דוגמא עצמות ,כבד,קרום המוח,מוח עצם,ומה לא.... דבר אחד טרחו כל המומחים לומר לנו תמיד... החום,,,מעודד אותנו..הוא תמיד אבל תמיד סימן של בעיה בת חלוף מאחל לך ומקווה...שהגרוע מכל יהיה מה שהיה אצלי(בעצם אצלו) לא מצאו כלום..הילד נתקע על חצי מעלה יותר בחום גופו.. היום בן 4 ..ומתפקד,,לתפארת מדינת ישראל... רק בריאות והרבה... מכל ה-
ממני (שמכיר טוב ת´הרגשה)

סנדי32

New member
תפוששששש אני איתך ב../images/Emo23.gifובנפש...

אני יודעת שזה קשה ומעציב במיוחד בדיקת מח העצם תחזיק מעמד ותהיה חזק בשבילו מחזיקה לכם אצבעות
רק רוצה לספר לך ש...את הבן שלי לקחתי לבית כנסת בבית החולים הוא היה קטן בן כמה חודשים והוא צעק שם צעקה ולמחרת שיחררו אותו לא הבנתי איך זה אבל אתה יודע סגולות האלוהים.
שיהיה בריא ואלוהים ישמור לך עליו אמן

ת 30../images/Emo140.gif

תפי תף יודעת מה זה ?? מקווה שהעולל הקטן ירגיש טוב לך ואשתך הרבה כוחחחח וסבלנות כי בסוף חייב להיות טוב.

LIRI שלירי

New member
ת 30 המון בריאות לבן שלך ,,,,

ת 30 המון בריאות לבן שלך והחלמה מהירה ותהייה חזק בשבילו שולחת לכם חיבוק והמון בריאות

למעלה