בית חולים רוטשילד

בית חולים רוטשילד

הי אני עדיין בפורום השכן מקווה להצטרף לכאן בקרוב. ובנתים- האם יש כאן מישהי שילדה בבי"ח רוטשילד (בני ציון) בחיפה הייתי רוצה לשמוע כל דבר על המקום ושאלה ספיציפית- האם זה נכון שמתיחסים לבעל כמו מבקר רגיל ומקפידים על כך. אודה לכל מי שתגיב כי הענין משמעותי מבחינתי בבחירת בית החולים והזמן קרב. תודה מראש.

איריS

New member
אני,

ילדתי את שני הבנים שלי בבני- ציון. אני אישית מאוד מאוד ממליצה, היתה לי לידה קשה(לידה ראשונה) ותמכו בי והלכו איתי עד הסוף, עם הרצונות שלי, עשו הכל בכדיי שאי לא יכנס לניתוח קיסרי. לא הבנתי למה התכוונת מתיחסים לבעל כמו למבקר רגיל. ישנן שעות ביקור רגילות, ושעות מנוחה ליולדת בהן אין מבקרים, בצהריים, ואני חושבת שזה מצויין, H ליולדת שעתיים של מנוחה רק לעצמה ללא כל המבקרים סביבה. ובשעה 21:00, מסתימות שעות הביקור. שתיהיה לידה קלה.

3 בנות דודות שלי ילדו ברוטשילד

וגם אם היו פה ושם קטעים לא מוצלחים - בסה"כ כולן היו מרוצות ולפי מה שאומרים הוא נחשב לבי"ח "הכי" באיזור חיפה.

לא הבנתי את השאלה על הבעל

אבל יכולים להיות לך 2 מלווים לסירוגין במהלך השהות עד הלידה ובלעדה עצמה מותר אחד, רצוי הבעל כמובן.

הסבר השאלה

קודם כל תודה למי שהגיבה. שאלתי לגבי הבעל היא: האם נותנים לבעל להישאר קצת אחרי שעות הביקור הרשמיות או שמתי שכולם הולכים גם הוא? כי הבנתי שמשעה 20:30 בערב עד 9:30 למחרת לא נותנים לבעל להיכנס וזה נשמע לי המון זמן לבד... אז אם הבנתן עכשיו ויש לכן תשובה בנושא אשמח לשמוע... שבת שלום.

26יפעת

New member
אני, אני

אני הייתי מאוד מרוצה מכל המובנים ובקשר לבעל - זה נכון. אחרי שעות הביקור מבקשים בנימוס מהבעלים לצאת, סה"כ זה לטובת כולם. יולדות אחרות לא כ"כ אוהבות כשגברים נמצאים בחדר כשהן רוצות להתארגן למקלחת וכו' דרך אגב במקרים מיוחדים (כמו במקרה שלי) לא מתעקשים יותר מידי, בעלי שהה איתי יומיים כל הלילה, אבל... (שלא תדעי מצרות, פרטים נוספים אשמח לספר לך לאחר הלידה)

למעלה