בית חולים ללדת בו

need1

New member
בית חולים ללדת בו

שלום לכולם הגיע הזמן להתחיל להתעניין בבתי -חולים ללדת בהם (איך שהזמן רץ...). רציתי לשאול : מאיפה מתחילים, מה כדאי לברר ואם יש כאן המלצות של כאלו שילדו עם חוות דעת על בית החולים אשמח לשמוע (אפשר גם במסרים) אנחנו כעיקרון מחפשים בית חולים מאיזור המרכז, אבל בטח עוד כמה מתעניינים בנושא לכן אני מציעה שתיכתבו את ההמלצות שלכם גם אם זה לא באיזור שלנו אגב חשוב לי גם לשמוע את דעתן של פונדקאיות לגבי היחס שהן קיבלו מהצוות תודה

רק רק רק אסף הרופא !!!!!!!!

כפונדקאית , כאישה, כפציינטית...... צוות הרופאים מדהים ומקצועי להדהים, בית החולים הזה הוא "הדגל" של הפונדקאות בארץ, יש להם את הנסיון הידע והיחס המדהים לכל מי שנמצא בתהליך . היחס גם לפונדקאיות וגם להורים פשוט כמו VIP (ואני לא מגזימה). בהצלחה סיגל

בית חולים ללדת בו...

לדעתי בבחירת בית חולים יש להתיחס לרמת הטיפול הרפואי, ביולדת, בתינוק, לווא דווקא ליחס מהצוות,שכן בכלך מחלקה אם בחדר לידה,יולדות, יונקים,עובדים בערך 30 אנשי צוות,ולעולם אין מצב שכולם נחמדים אדיבים וזה " עניין של מזל " לעיתים לידי מי נופלים ,מה שכן, ובטוח, אסף הרופא מקבל הרבה מקרי פונדקאות ומשתדלים להיות רגישים לצרכי הפונדקאית והמיועדת כאחד..מבחינת מבנה, חדשו את החטיבת הילודה והשהות נעימה. מבחינת רמת הטיפול.. קטונתי כאדם מהשורה לשפוט טיפול כזה או אחר, שכן לעיתים ההחלטות קשורות לסיטואציה מסויימת. זא" אם החליטו על לידת ואקום או לחילופין קיסרי זה לא שביהח" בעד ניתוחים והתערבויות, אך יש מקרם שצריך. באסף הרופא רופאים גניקולוגים טובים ומוכרים. גם רופאי הילדים לדעתי כאלה. אך גם בכל בית חולים אחר.. לדעתי הכי כדאי זה ביח" קרוב או למיועדת או לפונדקאית, למי שיגיעו יותר מבקרים ויזדקק לעזרה באשפוז. חשוב לסמוך על הצוות המטפל, ולהיות בטוחים שההחלטות נעשות לטובת האם הפונדקאית והתינוק. את תגובתי בססתי עקב בקורות ששמעתי מאמהות מיועדות על הטיפול בהן. בקורות טובות ופחות טובות לעיתים.

anat301

New member
שאלה נוספת

אנחנו בשבוע ה- 20 .. צריך לעדכן את פקידת הסעד? אשמח להנחיות עבורי ועבור ת' הפונדקאית שיש לה טופס למלא? לגבי בית חולים ממליצה על אסף הרופא (לא מניסיון אישי...כי אין לי) אבל מחוויות ששמעתי ,היחס חיובי לתהליך המיוחד הזה.

מירבי*

New member
היי ענתי../images/Emo140.gif

זה בדיוק הזמן לעדכן את פקידת הסעד. אדבר איתכם על זה ביום ראשון ואנחה אתכם.

hichik

New member
בי"ח ללדת בו

אנחנו ילדנו ב"ליס" והיה מעולה. מה שחשוב זה לוודא שיאשפזו את האם המיועדת כמו כל יולדת במ"ח היולדות, וזאת ללא הוספת תשלום. בהצלחה!

למעלה