בית חבד בומביי

• פותח הנושא nieob
  • פורסם בתאריך

nieob

New member
בית חבד בומביי

אוירה ישראלית ביתית חמה!!!!!!!! מומלץ לכל העוברים ושבים בבומביי. בית חב"ד ממוקם ליד GATE OF INDIA על הרחוב של מלון TAJ הבית חבד פתוח כל היום כל יום ב1930 מגישים ארוחת ערב. כל נושא אן בעיה ניתן להפנות אליהם. תבקרו, לא תתאכזבו.

sela v

New member
אין לי בעיה להוסיף בקישורים

קישור אם יש רשימה של בתי חב"ד בעולם שמציעים שירותים לתרמילאים. אני אישית לא תומך בעניין, ובעיני כל הטוב שהם מציעים הוא מיסיונריות לא לנצרות כמובן, אבל לחזרה בתשובה (עדיין זכור לי האוטו של בית חב"ד מילדותי שניסה להראות לנו הילדים בשכונה את נפלאות הדת, ורק בטוב).

קישור

לעמוד הספציפי באתר חבד המאפשר איתור של סניפים בכל העולם. בלי קשר לדת אני חושבת שראוי לכבד את מה שהאנשים האלו עושים למען המטיילים בעולם. זה שהם פועלים ממניעים כאלו ואחרים לא עושים אותם פחות טובים ממי שמתנדב למען רעבים בהודו או מה שזה לא יהיה בסקוטלד! השורה התחתונה שהם עוזרים בשמחה ובלב שלם ולא שמעתי עוד אף סיפור על שטיפת מוחות וכפיה, אלה רק סיפור תודה והערכה מכל מי שהיה ולקח חלק בארועים שהם עושים בחו"ל. אני מתכוונת במיוחד לערבי החג שהם מאגנים בקצוות עולם ושמטיילים נוהרים לשם כדי להיות ביחד ולהרגיש חג! אני אומרת - ישר כח! המטיילים הם אנשים בוגרים וידעו להבחין בין הכנסת אורחים לבין מיסיוריות לשמה. סניפי בית חבד

sela v

New member
השאלה תחת איזה קטגוריה להכניס

את הקישור הזה
? לא מצאתי שום קטגוריה שנראית לי מתאימה. מה דעתכם?

sela v

New member
זה לא להחביא

כל הקישורים מחולקים לקטגוריות, ולכן גם בתי חב"ד צריכים להכנס תחת אחת הקטגוריות, ולמה זה? בשביל לשמור על הסדר כבר עכשיו לטעמי יש יותר מדי קטגוריות, ואני לא מתכוון לפתוח קטגוריה בשביל אתר אחד.

בשביל אתר אחד..

אתה יכול להמציא קטגוריה על מוסדות מכניסי אורחים לתרמילאים, ככה תהיה לך קטגוריה יפה. ומה אכפת לך שהרשימה ארוכה? זה עולה לך כסף?יותר קטגוריות יותר אינפורמציה זמינה, לא? יש שם עוד כמה קטגוריות שיש בהם קישור אחד, כמו למשל :אוכל, טרמפים, סלולארי, אז זה לא תירוץ. אז מה אם יהיה עוד אחד? אני בטוחה שאם תרצה, תמצא קטגוריה ואם לא, תיצור אחת חדשה!

sela v

New member
צודקת

צריך גם לעדכן את שאר הקטגוריות. קטגורית האוכל לא רצויה, ואת הטרמפים אצרף לתחבורה יבשתית יחד עם האוטובוסים. סלולארי לתקשורת. יש לכם עוד רעיונות לקישורים טובים בענייני תקשורת?

sela v

New member
יש עוד אתרים שאפשר להוסיף

לקטגורית מיסיונרים?

jeshu

New member
בטח באל קאידה בודאי ישמחו אם כולנו נתאסלם.יצא לי כבר לפגוש מסיונרים במדינות עולם שלישי שהיו מאוד נחמדים - הם עזרו למקומיים נתנו להם קצת אוכל ובתמורה רק ביקשו את נשמתם הזכה.... ברצינות,אני לא סובל מסיונרים מכל סוג שהוא. אבל יש את הזוג הזה בקוצ'במבה,בוליביה שעושים הרצאות לישראלים.אולי אפשר להוסיף אותם...רק שאין לי מושג בנוגע לאי מייל או אתר....

ר ו נ ן ג

New member
הארי קרישנה? ../images/Emo6.gif

עדיין רואים אותם? זכורים לי משנות השמונים באוסטרליה ואפילו כאן בארץ, היתה קומונה שחיה ליד טבעון ולאחר ש"הועברה" משם חיו תקופה מסוימת בעוספיה עד שנעלמו גם משם.

sela v

New member
יש הודי שעובד איתי

שמשתייך להארי קרישנה, וכל סוף שבוע הוא צועד איתם באזור סוהו בלונדון.

sela v

New member
וגם אנוכי ממתין לעוד רעיונות

היכן לתייג אותם.

sela v

New member
מה את רוצה?

אני לא מבין את ההודעה שלך. אני זה שהצעתי לשים קישור לאתר שלהם, ולא הורדתי שום דבר.

למעלה