בית ועבודה

עפור

New member
בית ועבודה

אני מניח כי סמתם לב לכך שאני לא רושם כבר לפורום כל כך. והסיבה לכך זה לא בגלל אני לא אוהב את הפורום, זה יותר בגלל שאני לא כל הזמן על מחשב. בביתי החדש אין חשמל ואין טכנולוגיה מתקדמת. אספר לכם מה אני עושה שם. אני קם עושה מקלחת קרה, לאחר מכן אני אוכל ארוחת בוקר ואז מתחיל היום. אני יוצא לבדוק מה קורה עם האתונות לראות עם יש להן מספיק אוכל ואם הן הסתבחו עם החבל מסביב לעץ. לפעמים הן צריכות טיול ומים. יש לנו שמונה אתונות; חמישה בוגרות ועוד שלוש תינוקות. לאותונה שלי רואים סופוה ויש לה תינוקת ששמה שלג. כמובן שניהן לבנות כלבנה מלאה. בעוד שבוע אם האלה תרצה אנחנו נצא למסע בארץ וזאת הסיבה למה אני גם כאן בתלמים. אחרי האותונות יש לשטוף כלים, לסדרת את הבית (אוהל) להביא ביצים מהלול. אחרי כל זה הבטן מתחילה לסמן שארוחת צוהרים קרבה. צריך לבשל להדליק מדורהה כי אין לנו גז. הבישול במדורה דורש גם מהירות וגם קורדינציה. לפעמים האש גדולה ואין כפותור שלוחצים וזה מקטין את האש צריך להזיז את העצים. וכמובן לדאוג שהאוכל לא נסרף וחתוך ירקות. טוב יש עוד אנשים שעוזרים אבל דווקא השבוע רובם היו חולים, כך שרב העבודה הייתה עלי. סיימנו אם ארוחת הצוהרים כדי מאוד ללכלת ליער כדי להביא עצים ובנוסף אחרי כל זה מדיטציה פה רק תעזור. וזהו מספיק נגמר הכח. חושבים שהולכים לשון לא צריך ארוחת ערב לאחר כך, נערי המושב באים לשבת איתנו ואנחנו מארחים אותם. מדי פעם יש גם רצון לסאונה אז מדליקים את האש בקמין של הסאונה. אפשר להגיד שזה הדבר שלפעמים מציל את היום. כי אחרי סאונה אתה הולך לישון כל כך טוב. אהו. אם למשהוא יש זמן חופשי אני אשמח אם תבואו לבקר אותי כאן. רביד אמא אדמה אוהבת אותכם.

fef24

New member
איזה מתוק../images/Emo99.gif

נשמע כאילו אתה ממש נהנה, ושזה ממש ממש אחלה... כמובן שאני לא הייתי יכול לחיות ככה יותר מיום, שניים, לכל היותר שבוע (בהגזמה), אבל אני מניח שאתה נהנה וזה מה שחשוב
ונראה לי יש לי את הטלפון שלך, אבל לא נראה לי שיהיה לי זמן בעתיד הנראה לעין... וכשלי יהיה זמן אתה תתעופף לך כבר משם
אבל נראה... ובכלל, תשאיר הודעות אם אתה מגיע למרכז (סורי שלא דיברתי איתך השבוע, לא הספקתי כלום
עידן וזהו, ואימא אדמה אוהבת גם אותי, כי כולם אוהבים אותי
(רותם ואוחצ'ה לא נחשבים
)

white star

New member
../images/Emo54.gifמי אמר שאני לא אוהב אותך?

אני פשוט מאמין באהבה כואבת במקרה שלך
סתם סתם

fef24

New member
אתה אפילו לא זוכר מי אני../images/Emo123.gif

אז איך תאהב אותי? מנגד בפורום הראית לי רק את החלק הקשה באהבה שלך

white star

New member
../images/Emo54.gif נו מה אני אעשה

שהזיכרון בגילי לא משו?? ו...חמוד, בכל אהבה בשלב זה או אחר מגיעים ל"חלק" הקשה
סתם סתם

אחלה

סדר יום יש לך רביד,תאמין לי,אין לך צרות. אבל יש לי שאלה שאני חייב לשאול, (בעצם שתיים..) 1. אתה דרוזי? (וזה לא שיש לי בעיה עם זה סתם אני רוצה לדעת. 2.מה זה-"אמא אדמה אוהבת אותכם"? זה נשמע כמו איזה משפט מסרט תנכ"י קדום... באהבה, לחייך

עפור

New member
תגובה

אני בן אדם, אז אם דרוזי זה בן אדם אני דרוזי ואם זה עוד אחד מהגדרות ממשל למיעוטים בארץ אני לא. אמא אדמה אוהבת אותכם זה אמא אדמה שזאת האמא הגדולה שאוהבת את ילדיה (כל מי שחיי על פינה) אתה הם אני אנחנו וכל מה שאיתנו כלל החיות והצמחים האבנים וכו'...... אוהב רביד

white star

New member
../images/Emo54.gif ../images/Emo50.gif

האמת אין לי יותר מדיי מה להגיד

Tleilaxu

New member
יאי! נשמע מיוחד לגמרי.

כמו בסרט
. מי היה מאמין שיש כאלו מקומות בישראל שלנו
.

אם תוכל תספר לי היכן זה

אולי אבוא לביקור ואף אביא עימי אוכל עבורכם.
כך שאני אחסוך לכם פעם אחת להכין אוכל.

למעלה