בית השמש העולה

מנסה להתעלם מהשרשור הזה כבר כמה

ימים. הוא עושה לי לא טוב. חייתי בארה"ב של אמריקה בימים של הפרעות אחרי רודני קינג, חייתי שם גם בשרפות הגדולות בל"א, ובסחף שקרה אחר כך, ברעידת אדמה נשברנו וחזרנו. היינו בדרך לעושר הגדול(קרובים מאוד מאוד) ולא יכולנו יותר. מאוד פשוט לי איך זה קורה שם, מאוד. הכי חשוב היה לי לא לראות את הילד גדל שם. ולכן מאחת שעזבה את הארץ בשעת נפש(אחרי מלחמת לבנון), חזרתי ציונית גדולה. גם פה זה יכול לקרות , ורק חינוך ודוגמא אישית יוכלו להציל אותנו מכך. דולה כתבה מעולה, חוקים רבים לא מצביעים על חברה מתוקנת בהכרח...

../images/Emo6.gifזו היתה אופציה הבאה..

מיד אחרי שעט. מחקתי את המילה הזאת מהמילון שלי, ממילא היא לא ישבה טוב..

melancholy man

New member
עצוב, באמת עצוב

האזור הזה של מיססיפי מיזורי ואלאבמה, שעכשיו נהרס עד היסוד כמעט, הוא המקום בו נוסדה תרבות שלמה שממשיכה להתקים עד היום לצד הזרם המרכזי של התרבות האמרקאית. התרבות השחורה של הבלוז, בישול קייג'ון, ג'אז, אפילו הנצרות של האזור שונה משל שאר אמריקה. פשוט עצוב שכל זה פשוט נשטף. וכמובן שזו תעודת עניות לאמריקה, למישהו יש בכלל ספק שאם כל זה היה קורה בשיקגו, לוס אנג'לס ניו יורק או אפילו דיטריוט או יוסטון, כל התושבים מפונים מראש (או לכל היותר מפונים מייד כשעברה הסופה), 10000 איש מתו ומיליונים הפכו לחסרי בית, לא בגלל הסופה, אלא בגלל גזענות והזנחה. התושבים של המדינות האלה, הם ברובם שחורים, ברובם נבערים וברובם לא מצביעים, הם פשוט לא מענינים את ניו יורק וושיגטון. אה ודרך אגב, House of the Rising Sun הוא שיר מסורתי, שבוצע על ידי הרבה אנשים, הוקלט לראשונה בשנות השלושים, ובוצע מאז על ידי מאות הרכבים ואומנים, בין השאר על ידי האנימלס, קצת על השיר אפשר לקרוא כאן: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles/article.asp?forum=552&a=29498&c=3682&sc=0&ssc=0

swansea

New member
תודה על המאמר

החכמתי ונהניתי לקרוא....

bibi12

New member
הייתי

בניו אורלינס...... ובית השמש העולה......שקע בהוריקן......

למעלה