בית השמש העולה

התמ-ים

New member
בית השמש העולה

אני מחפש מילים של שיר שנכתב על הלחן של השיר הזה, ולא, אין כוונתי לשירו של אריק איינשטיין "רחוק רחוק מכאן" זה שיר שמספר על חייל שחוזר מהמלחמה, וכותב לאישתו/חברתו על זה שהוא נפצע קשה / משותק, ואם היא תרצה לעזוב אותו בגלל זה, הוא יבין אותה וכו´ ... מישו יודע על מה אני מדבר?? את השיר שמעתי פעם אחת בלבד, לפני הרבה מאוד שנים, בביצוע של קרובת משפחה ... אני כבר לא בטוח שהשיר הזה הוקלט ... אולי זו עוד יצירה מבית "עממי"?

טרה10

New member
השיר של ´החיות´ היה שיר מעולה..שנים

רבות השמיעו אותו. מי שרוצה להוריד בטח יש בKAZA-תכנה שלאחר שמתקינים אותה ולומדים אותה..המחפשת אצל השותפים המון חומר. להורדה בנענע תכנות. וצריך גם את ה´קזה דיאט´.

magy

New member
אם אתה מחפש את בית השמש

העולה........הולכת לחפש.........

אוי מאגי, איזה שיר,כולי מתרגשת

אמשיך מחר את הסיפור, חזרתי הרגע ממסיבת יום הולדת מאוד מרגשת ואני גמורה.תודה לשילה חונה וכל מי שבירך אותי כיף לי פה.

שילה1

New member
פורפורית..מחר על הבוקר..כן?../images/Emo8.gif

כי לא אוכל לחכות..אני במממממממממממממתתתתתתח! ושוב ברוכה הבאה!

המשך

עברו להם השנים, התרכזתי בלימודים ,מצאתי לי פה ושם התאהבויות קטנות ,אבל לא שכחתי את אותו נער,שמעתי כשהגעתי לגיל 18 שיש לו חברה ... יום אחד ביציאה למועדון הכרתי בחור, ,יפה תואר בלונדיני עיניים הכי מקסימות בעולם ,התאהבתי נואשות, הוא אהב אותי יותר ממה שאפשר לדמיין, היינו יחד 5 שנים, מתוך זה נשואים שנה וחצי,תשאלו מה קרה? לאן נעלמה האהבה? נסענו לטיול לארץ ישראל ביקורי הראשון לאחר שנים, וראיתי שארצינו הקטנטונת לא השתנתה, החברים נשארו אותם חברים אהבת המולדת לא פגה, הרגשתי שזהו , וכמובן, ללא סוף צילצולי טלפון מאותו אהבה ראשונה, שבנתיים היה נשוי והייתה לו תינוקת, רצה שנפגש לא יכול לשכוח אותי .., נפגשנו,הפגישה הייתה מצמררת ,כמות האהבה שהייתה באותו חדר קטנטן לא ניתנת לתאור , בדרך חזרה לגרמניה ,הודעתי לבעלי שאני רוצה גט,שאני חוזרת לארץ, הוא לא הבין מאיפה נפלו עליו השמיים ,בחור מקסים למד פסיכולוגיה , שברתי את ליבו.מסכן. נשארנו יחד עד שחזרתי ארצה לאחר שנה ,הוא ליווה אותי לנמל באיטליה,ואמר לי אם תשני את דעתך,חזרי אליי,! בדרך על האוניה ,חשבתי רבות על מה שמצפה לי בארץ,והגעתי להחלטה, כשעגנה האוניה בנמל ,כבר מרחוק ראיתי אותו .. אהבתי הראשונה ,חיכה לי . לא יודעת מאיפה לקחתי את הכוחות ,אמרתי לו, לא. לא אוכל לבנות את עתידי על גבה של אשה ותינוקת. לא אוכל לחיות כך ולדעת שהרסתי משפחה. הוא נפגע קשות . זהו ,לא היה קל אבל לאחר כמה חדשים פגשתי את בעל העכשוי שאני נשואה לו כבר 26 שנים ,ואוהבת אותו. את הבחור ראיתי השנה שוב במסיבת מחזור של ביהס" כבר סבא לנכדים, והפרפור הקצר בלב חלף מהר , אני שלמה אם החלטתי עד היום ומאושרת בחיי.

למעלה