אדריכל ראובן הקרבית הספירלה
היום נסעתי לראות את בית הספירלה בר"ג. האם מישהו יכול לקשר אותי לעוד חומר על מבנה מיוחד זה?
אדריכל צבי הקרבית הספירלה
היום נסעתי לראות את בית הספירלה בר"ג. האם מישהו יכול לקשר אותי לעוד חומר על מבנה מיוחד זה?
וגם אצלנו...בפורוםבית הספירלה
יפה יפה... אבל...וגם אצלנו...בפורום
כל הדירות מאוכלסותיפה יפה... אבל...
אני לא אדריכל, אבל תמיד תהיתי ולפעמים גם בהיתי ונענעתי את ראשי בתדהמה. כשאדריכל מתכנן בית כזה, הוא יוצא ממקום שבו חופש הדימיון משחק תפקיד גדול יותר מאשר הפרקטיקה ?. נראה לי סיוט לגור בבית שהקירות שלו גם מעוקלים וגם החדר נגמר בפינת שפיץ משולשת. מיילא אם החדר הוא חדר ענק, אבל בדירת מגורים ?. אשמח לשמוע את דעתכם כאדריכלים, על המקום אותו אתם מותירים לצרכן של המוצר. יש לי הרגשה שבניין, לפעמים (והדגש על לפעמים) הוא המוצר האחרון שזוכה ל"הנדסת אנוש".
איזה באסה, הייתי לוקח משכנתא וקונהכל הדירות מאוכלסות
אין דירות למכירה. ואילו היו, אני מניחה שלא היו עומדות ריקות לאורך זמן. נוחות ("הנדסת אנוש") זו לא רק שאלה פיסיולוגית, אלא גם שאלה אנתרפולוגית-תרבותית, ופסיכולוגית-אישית. כמתכננת, עלי לשאול, מה הערך המוסף של האובייקטים אותם אני שמה בשטח (יש המכנים זאת "חלל" - אבל לדעתי מדובר ביותר מכך). זוהי בעיניי אדריכלות. ולכל אדריכלי ואדריכלית יש את סדר העדיפויות שלהם.
עניין של תפיסהיפה יפה... אבל...
אני לא אדריכל, אבל תמיד תהיתי ולפעמים גם בהיתי ונענעתי את ראשי בתדהמה. כשאדריכל מתכנן בית כזה, הוא יוצא ממקום שבו חופש הדימיון משחק תפקיד גדול יותר מאשר הפרקטיקה ?. נראה לי סיוט לגור בבית שהקירות שלו גם מעוקלים וגם החדר נגמר בפינת שפיץ משולשת. מיילא אם החדר הוא חדר ענק, אבל בדירת מגורים ?. אשמח לשמוע את דעתכם כאדריכלים, על המקום אותו אתם מותירים לצרכן של המוצר. יש לי הרגשה שבניין, לפעמים (והדגש על לפעמים) הוא המוצר האחרון שזוכה ל"הנדסת אנוש".
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.