בעקבות שרשור המוזיקה המפורסם, רכשתי אתמול את הדיסק של בית הבובות. מה אני אגיד? כבר מזמן לא נהניתי ממוזיקה טובה. הדיסק שלהם פשוט מעולה! עכשיו אני מחפשת המלצה לספר טוב (קניתי את האחרון של הרלן קובן, אבל אני רוצה עוד המלצות)
את צופן דה וינצ'י, מבצר דיגיטלי ונקודת ההונאה אני אוהבת את את רם אורן, נעמי רגן שכותבת מדהים אהבתי מאוד את רודף העפיפונים שבגללו לא ישנתי 2 לילות כדי להספיק עוד עמוד ועוד עמוד
אני ממליץ על "לעולם לא עולם" או "אלים אמריקאיים" של ניל גיימן שכמעט כל מי שקרא אותם התאהב. זה לא פנטזיה רגילה... יותר לכיוון שנקרא פנטזיה אובנית. בשני הסיפורים יש איזה אנטי-הירו מוחלט, בן כמו כל אדם אחר, שנקלע לעולם שמתרחש לנו מתחת לאף. מד"ב יש את "המשחק של אנדר"-שוב ספר שכל אחד מתאהב בו. סיפורים קצרים-כל ספר של "אתגר קרת" שהכי טוב זה "אניהו". מתח-כל ספר של קולין פורבס, רק שאני לא זוכר שמות כרגע. וכמובן "צופן דה וינ'צי", "מלאכים ושדים" ו-"מבצר דיגיטלי" (מסודרים לפי עדיפות) של דן בראון. דרמה וסיפורת ריאליסטית עולים לי על העצבים מהר מידי
נתנו הופעה בתזונה אתמול בראשון. רק חבל שזה היה באיזה 6 בבוקר והרוב לא נשארו לראות אותם. המנהלים של רוק עצמאות העלו את אביב גפן (שהוא שיא הלילה בכל רוק עצמאות) במשו כמו 4 בבוקר, מה שאומר שאחריו אנשים התחילו לפנות את המקום.... בכל מקרה הם טובים רק חבל שכל האלבום נכתב באותו סולם...
אבל הייתי גמורה כבר. ונירדמתי איזה פעמיים ב"קום הגיע זמן לקום.." איזה בעסה זה היה חיכיתי כל הלילה רק להופעה שלהם [ושל אביב P:] לא יפה ששמו אותם בסוף.. שולטים