בית הבובות

קובי221

New member
בית הבובות

מה אתם אומרים על הסדרה המדהימה, מורכבת והמריבה הזו? אחריי צפייה של 2 פרקים אני פשוט נדלקתי עליה. הסיפור המורכב והמעניין. הם מתמקדים באקו בלבד(לפחות כרגע) וזה עדיין מעניין. אין את ההשתעממות מהדמות שזה חשוב. כנראה זה בגלל הטכניקה שהיא משחקת מישהי אחרת בכל טיפול. כל הסקרנות של הסוכן FBI שמחפש אחרייה.. על סיפור האלפא וההצלה שלה.. כל העניין מרהיב. הפרקים טסים ומלאים באקשן ופשוט מוצלחים. אני התמכרתי אל הסדרה, מה אתכם?

baroosh2

New member
גם אני...../images/Emo45.gif

סדרה מעולה!! מלאה באקשן, דרמה, פסיכולוגיה!! - מה שמצופה מג'וס ווידון!!!

Aviad1987

New member
מצויין, פשוט מצויין.

למרות שלא תכננתי לתת לסדרה הזאת צ'אנס, בטעות יצא לי לפול על הפרק השני בשבוע שעבר ופשוט נהנתי. לא יודע אם זה עדיין כל כך מורכב ומדהים ומרהיב. אבל זאת באמת סדרה מעולה עשויה בטעם טוב ומעניינת.

WatchMeWatchYou

New member
סדרה מעולה!

את העונה הראשונה ראיתי כשרק יצאה, ועכשיו אני צופה בעונה השנייה, אבל עדיין אוהבת כל רגע ממנה. חוץ מזה שהעונה השנייה אמורה להיות עוד יותר מורכבת ומעניינת מהעונה הראשונה, ככה שבהחלט יש עוד למה לצפות. אגב, ג'וס אמר ברעיון פעם שהעונה הראשונה נהיית טובה יותר בפרק ה-5 או ה-6, ואני בהחלט מסכימה, ככה שאם אתה אוהב עכשיו, תאהב עוד יותר בהמשך

mikita206

New member
בית הבווובווותתת

ראיתי חצי פרק ולא הבנתי כלווווווום תפרט קצת יותררר

TaMiRMo

New member
מסכים עם כולם

אני נהנה. גם אני שמעתי שזה רק משתפר מפרק 5 ואני מחכה. כרגע זו סדרה טובה בהחלט אני מקווה שיהיה אפילו יותר טוב.

למעלה