1. בבית דני פחות צפוף מהאוניברסיטה .. 2. בבית דני ההרקדה מסתיימת בסביבות השעה רבע לאחת לפעמים כמה דקות יותר. 3. בבית דני אין בעיה למצוא חניה(רק שקראתי פה שפרצו פעם לרכב) ועוד 2 הבדל אחד, פחות מובהק..בבית דני האוכלוסיה מעט יותר מבוגרת מבאוניברסיטה..מעבר לכך הכל אותו דבר!
בחודשי הקיץ, כשהבריכה פתוחה גם בערב, יש בעיה, בעיה גדולה. השבוע הגעתי ב- 21:30, במזל מצאתי תוך מספר דקות מועט מישהו שיוצא מחניה, אך שמעתי מרוקד אחר, שהוא מחפש חניה כבר 20 דקות......
עזרא, אולי תגיע פעם למעלה אדומים. אם אתה מסתובב בין כל כך הרבה הרקדות, אני מזמינה אותך להגיע פעם להרקדה של מעלה אדומים. תחווה דעתך על המרקיד וההרקדה שלנו. נשמח לראותך ולהכירך.
אוהבת לרקוד צודקת. אני בת ולא בן (אל תסתכל על הכינוי - זה פשוט שמו של אחד מארבעת בני. תיצור איתי קשר כשתחשוב להגיע למעלה אדומים. ואגב ירון בן שמחון ולא ירון שמחון.
חוץ ממה שכבר הוסיפו): הווליום: באוניברסיטה מאוד רועש בכל האולם, בבית דני יש שטח ברוחב 2 מטר מהבמה ועד קצה האולם ששם מתרכז רוב הרועש אבל בעוצמה יותר חזקה מזו שבאוניברסיטה. זה בגלל שבאוניברסיטה הרמקולים פרוסים בכל האולם ובבית דני הם ממוקמים לצידי הבמה. אני חושבת שהמעבר מווליום נורמלי לרעש קטסטרופלי כל דקה בבית דני יותר גרוע. בגלל שבבית דני האוכלוסיה יותר מבוגרת יש לזה גם השפעה על הרפרטואר.
יותר צעירים ובהתאם לכך גם הרבה ריקודים מהירים וסוערים. כמובן שבאוניברסיטה גם צפוף יותר. (כמו כן באוניברסיטה יכולים להעיף לך את הראש או לשבור לך רגל, בלי כוונה).