היה מדהים באמת
אני תמיד אמרתי שהמערה זה המקום המושלם להופעות ובמיוחד הופעות של אהוד - מרגיש קטן ואינטימי על אף מאות האנשים, אקוסטיקה מעולה, נוף מקסים - מי צריך יותר?! הקהל היה חם ואוהב, או כמו שאהוד אמר "אתם קהל נהדר, הייתי מזמין את כולכם אליי הביתה לקפה". הייתה הופעה של שלוש שעות רצוף, חזקה ומשחררת כמו שאהוד יודע. אין מצב שאני אזכור את כל השירים, אבל היו בטוח: ערבב את הטיח, א יידישע רסטה מאן, ברוקלין, היברו מאן (שלפניו הקדמה הזויה באנגלית במבטא ישראלי מכוון), ג'מלי פורוש, אביא לך, דוד ושאול, אסתר, האגס 1, הופעת מילואים, עבודה שחורה, היום, סרט רץ, זמנך עבר, טיפ טיפה, יושב בצד הכביש, גבולות, ילדי הלילה, כולם יודעים, ענה לי, פלורנטין, שעה של מסתורין... ובטוח היו עוד, אבל תודו שהרשימה בכל מקרה מכובדת
כמו כן אהוד ביצע שני שירים חדשים, האחד נקרא "אוי ויי" - שיר גדול שלפניו אהוד סיפר על הביכנ"ס האשכנזי שהוא התחיל להתפלל בו והתמכר לדג מלוח, והשיר השני עדיין חסר שם ולכן נקרא זמנית "שיר זמני" ומדבר על חיי נצח. כמו שאמרתי הקהל היה מאוד חם ואחרי שבוצעו כבר בערך 4 הדרנים והלהקה ירדה, הדליקו כבר חלק מהאורות אבל מעט מאוד אנשים יצאו והרוב פשוט סירבו ללכת, אהוד עלה שוב וביצע עוד שניים-שלושה שירים, ואז לדבריו היה חייב לסיים כי "אם תצרפו את הגיל שלי ושל נועם הלוי זה יוצא מעל 100" (איך בדיוק?
). דבר אחד שאולי טיפה איכזב היה שאהוד בקושי דיבר, איך השתוקקתי לשמוע איזה סיפור פיקנטי נוסח סיפור המונית, אבל היה כל כך כיף שזה לא הצליח להרוס. הנגנים מעולים - קצת חסר לי דודי לוי, אבל נושי מעולה בגיטרות וכמובן גם סמטנה, ניצן חן מדהים(!) בכינור, נועם הלוי - בחור הזוי לחלוטין, הריקודים שלו זה הדבר הכי מצחיק שאי פעם יצא לי לראות ומנגן מצוין, וגם המתופף ששכחתי את שמו. כל אוהבי אהוד באשר הם - רוצו
שלוש שעות של כיף ואושר. וכמובן תודה לפורום ולהפקה על ההנחה האדיבה