בית במושב

בית במושב

שאלו פה את אותה השאלה לגבי קיבוצים, אבל איך מוצאים בית להשכרה במושב? חשוב לי שהמושב יהיה כמה שיותר קרוב לאיזור המרכז במיוחד נגיש לפ"ת בצד של צומת גהה. יש את הומלס אבל המבחר שם מצומצם מאוד אז זו לא אופציה משהו. יש למישהו רעיון איך ואיפה מתחילים לחפש?

פאי לוחצת על חצר משלה?

אין לי מושג, ובכלל אני נגד מושבים כידוע לך. חשוב לך הקטע של בית פרטי או ירוק בעיניים? מסקרן אותי מה מניע אנשים מלאי חיים שטרם יש להם ילדים, לרצות לגור במושב...

מותר לי

New member
השקט?

הטבע, האוויר, המרחבים... ואולי תצחקי, אבל אני שונאת את הנגישות לכל דבר בכל מקום בזמנים לא זמנים! כיף לי לדעת שבשבע אפס אפס אני כבר לא יכולה לקנות חלב לקפה של הבוקר. וכשמקבלים סידור עבודה אני כבר בראש של "ביום X אפשר ללכת למכולת וביום Y כדאי לנסוע למשוך כסף"...

פאי תשמח לחצר משלה

היא תשמח להרוס מושב שלם, להציק לתרנגולות ולאכול חתולים! אני מאוד בעד מושב, תמיד היתה לי פנטזיה כזו. יש לי אוטו אז אין לי בעיה של תחבורה. אולי את אומרת את זה כי את נטולת תחבורה וזה קשה לגור במצב כזה במושב. אני דווקא אוהב את הדירה הנוכחית שלי ופאי גם מאוד אוהבת להרוס אותה, אבל החלטנו אני וחברה שלי לגור ביחד וחשבנו שמושב יתאים לשלושתנו (לי , לה ולפאי. לא יודע אם מריה תתלהב מזה). יותר נחמד מלגור בעיר אפורה עם כל העשן לכלוך ובטון אפור מסביב. הבעיה היא שאני רוצה להיות קרוב לעבודה וללימודים בפ"ת אז המושב יהיה חייב להיות בסביבה, חשבתי בכיוון של מושב בשרון באיזור כ"ס,הוד השרון,פ"ת משהו באיזור ובהומלס אין ממש מבחר.

Jazz Singer

New member
מה עם כל המושבים ליד פ"ת?../images/Emo209.gif

מגשימים, מזור, רינתיה, נופך, נחלים, בארות יצחק... מכיר?

מכיר את נחלים ורינתיה

המיקום שלהם יכול להיות טוב מאוד. אם לא ישתנה משהו בהומלס אז אולי פשוט אני אשוטט בהם עד שניפול על שלט "להשכרה". קבלו תמונה של פאי, כלבת מושבניקית לעתיד (בפוטנציאל)

מושבים באזור פ"ת

יכולים להיות גם מתן, ירחיב, נירית וכל המושבים שם בסביבה. ולדעתי לא בעיה למצוא שם אם משוטטים שם קצת.

מה עם המושבים האחרים?(+טיפ)

אלישמע, נווה ירק, עדנים, גני עם, ירקונה? טיפ:על לוח המודעות הראשי של המושבים אפשר למצוא מודעות להשכרה. אפשר גם לתלות מודעה כזאת: זוג צעיר מחפש בית 3 חדרים.

מריה מזכירה את הכלבלב שלי

כלב מושבניק גאה, שמי שזרק אותו ואת האחים שלו אצלנו כנראה חשב שיהיו להם חיים יותר טובים במושב (לפחות לגביו הוא צדק). זה לא רק הקטע של היעדר התחבורה, כשגרתי במושב היה לי אוטו צמוד (כי לא הייתה ברירה), זה הכל, זה שצריך לנסוע לכל מקום, אפילו רק בשביל לקנות חלב (וגם כשיש לך אוטו זה מעיק), ורוב המושבים מרוחקים מספיק בשביל לגרום לך לנסוע חצי שעה לפחות כדי לעשות קניות בסופר או לראות סרט. ובנוסף יש את המנטליות המושבניקית, שכולם חיים אחד בתוך השני ואם אני אבוא לבקר אותך כל המושב ידבר למחרת על החברה החדשה של קיפי שאולי נראית נחמדה אבל יהיו להם ילדים מאוד מכוערים. אגב, מריה גם תתלהב מהמושב, אם תיתן לה להסתובב בחצר. היא גם תספוג שמש שזה בריא וגם תהנה לשחק בחוץ, ואתה לא תצטרך להחזיק ארגז חול. השאלה מה תעשה עם פאי, תקשור אותה? כי כלב חופשי זה מסוכן לכלב וגם השכנים יכולים להתלונן, ואם תקשור אותה אז מה יוצא מזה?

הכוונה כמובן שפאי מזכירה את הכלבלב

מריה במפתיע לא מזכירה לי אף אחד.

מה זה משנה מה שיגידו על הילדים שלנו

מה חברה שלך תרגיש כשינעצו בה אנשים במכולת או שישאלו אותה אם אני עושה את זה עם שניכם ולא רק איתך. אין לך מושג איזה סיפורים הולכים במושבים ואיזה שמועות מטורפות רצות, וברוב המקרים בלי שום ביסוס. אבל אם יהיו לנו ילדים יפים, הכל חפיף. בכל מקרה, אני כבר יודעת מה אני אביא לכם לחנוכת הבית, וזה לא יהיה משהו חי לשם שינוי...

למעלה