בית או דירה

Bell23

New member
בית או דירה ../images/Emo9.gif

לפני כמה ימים עלתה פה השאלה האם אנחנו מתייחסים לדירה השכורה כ"בית" או כ"דירה". והיום שמתי לב, שלמרות הצהרותי שאני מתייחסת לדירה כבית, תחת השם "בית" בפלאפון שלי מופיע המספר של בית ההורים שלי ואילו המספר של הדירה - שבה אני גרה כבר 9 חודשים!!!!! - בכלל לא רשום אצלי בפלאפון!!! סתם קוריוז קטן שחשבתי לשתף...

אצלי

הבית של ההורים רשום כ"בית-ראשון" בגלל שהוא בראשון לציון, והבית שלי הוא ה-ב-י-ת ללא ספק ורשום כ-"בית"

מותר לי

New member
הבית של ההורים

תמיד יישאר בית! הבעיה היא שגם הבית שלי הוא בית
וכששואלים אותי לאיזה בית אני מתכוונת אני עונה: "הבית הבית!"
זה הולך כך: "הבית הבית- האמיתי! של ההורים!" וגם: "הבית הבית- האמיתי! בבקעה!" מסכימה אתכם שזה מאד חכם
בטלפון הבית של ההורים מופיע כ-בית, ושלי מופיע כ-גלי

אצלי לא זה ולא זה

אין לי את המספר של ההורים בבית בסלולרי, וגם לא את המספר של הדירה. יש לי את הסלולריים שלהם (שלידם רשום "אמא" ו"אבא").

הבית של ההורים הוא "בית של ההורים"

אנחנו כמעט אף פעם לא מתקשרים לבית שלנו (אם אנחנו גרים עם שותפים - לרוב נתקשר לסלולארי שלהם, אם אנחנו גרים לבד - זה יהיה פשוט פתתי...) אז הסיבה העיקרית שנחזיר בזיכרון את המספר שלנו בבית הוא כדי שלא נשכח אותו כששואלים אותנו.. אני מתקשר הביתה. ואתם?

מותר לי

New member
"בית"

אני רשמתי במספר שאני רוצה שיתקשרו אליו אם קורה לי משהו ואני לא אוכל למסור מידע... סוג של הישרדות...

פאק אני שונא את תפוז../images/Emo46.gif

את לא יכולה, לא היית במפגש, אולי מישהו משם יבין על מה אני מדבר

Jazz Singer

New member
כי בפורום הזה נמצאים גם אנשים

שלא היו במפגש. אתה לא כותב רק אל מספר מוגבל של אנשים אלא לכולם. מישהי לא מבינה אותך, תסביר במקום להגיד את לא היית במפגש אז לא תביני.

למעלה