ביתר - חיפה סיכום

the red dragon

New member
ביתר - חיפה סיכום

אוהדי ביתר: אוהדי ביתר שרקו בוז כאשר ציינו את הזכרת יום רצח רבין. כאשר מכונית של אוהדי חיפה עברה ליד אוהדי ביתר הם זרקו אבנים על המכונית ופצעו מישהו בראש. והעיקר הם אומרים אנחנו יהודים, מנורה מנורה פחח אני מאחל לכל מי ששרק לרבין למות מכבי חיפה: שיחקו הרבה יותר טוב מביתר הגיע להם לנצח, השופט פסל להם שער חוקי.

just adiki

New member
בושה../images/Emo70.gif פשוט בושה../images/Emo70.gif

לא הייתי בבית במחצית הראשונה אבל שחזרתי אחותי סיפרה לי על כך ופשוט לא האמנתי. והם אומרים עלינו בושה, איכס גועל נפש של קבוצה גועל נפש של אוהדים. שער חוקי נפסל
אם בית"ר היתה מכניסה אותו הוא גם ההי חוקי לפי עיני השופט
. לחיפה הגיע לנצח, וחיפה הוכיחה שבית"ר ניתנת לעצירה ושהשד הוא לא כ"כ נורא. אני מאחלת לבית"ר להפסיד את האליפות [לסכנין אם אפשר, שיהיה כואב יותר] לרדת ליגה בשנה הבאה עם כל הכסף של גאידמק וממליצה לכל השורקים לעשות חשבון נפש עם עצמם, יום כיפור לא יספיק להם-הם צריכים שנה!!. גועל נפש, פשוט גועל נפש. והנה בית"ר הופכת להיות הקבוצה השנואה ביותר, עם נקודה מצד האוהדים שלה.

את פשוט צבועה

מה קרה לחופש הביטוי מותק ...... כן יש כזה דבר לא כל אחד חייב לאהוב את רבין ולא כל אחד חייב לכבד את זכרו ולחיפה היה אסור לכפות על האוהדים לעשות כן והאוהדים פשוט הביעו את תגובתם לניסיון להפוך משחק כדורגל לטקס אזכרה לרבין אם הייתי רוצה לכבד את רבין הייתי הולך יום שבת לכיכר ועוד תגובה

papal

New member
תדעו רק דבר אחד

לפעמים גם אוהדי בית"ר מתביישים במעשים של הטפשי האלה! וכן, אני שונא את הפועל וכן יש ביננו יריבות עמוקה ומעבר לספורט אבל בעיני מה שעשו רוב האוהדים שם הוא בושה וחרפה וגועל נפש! לא קשור לספורט ולא לכלום אני אוהד בית"ר שרוף כל החיים הולך לרוב המשחקים גם לנוער, נאמן מאוד לקבוצתי. וממש ממש ממש בא לי להקיא מההתנהגות הזו.. זה לא הרוב, אבל זה מגעיל! ואני לא היחיד שחושב ככה! סליחה משפחת רבין, סליחה עם ישראל. אדיוטים יש בכל מקום. גם אצלנו. אני מקווה שאם יש שם אלוהים- הוא כבר יסגור איתם חשבון על ההתנהגות הזו. הם בושה וחרפה לכל מי שאוהד את המנורה הצהובה,

../images/Emo58.gifאוהדי ביתר

וזה לא כל האוהדים זה ברור. ה"קומץ" בכל קבוצה יש קומץ המקללים הלא לומדים לעמוד בדום לכבוד. אחד גורר את השני. איני יודעת למה הם עשו זאת. אוהדי ביתר אומרים שהמנורה ולכבודה עומדים התקווה לפני כל משחק. הם לא יודעים שחלק מהמנורה חייבים לרבין? רבין שחרר את ירושליים במלחמת ששת הימים יחד עם מפקדים טובים. היה בפלמ"ח והקים את הארץ לכבודם.הוא נרצח בגלל פנאטיות. בגלל בחור שחשב שיכול לקחת את החוק ליידים. יגאל עמיר. הלואי שהיו מוציאים אותו להורג. ויש עדיין בחורים כמו יגאל עמיר ואפילו יותר גרועים שמשווים עכשיו את הנשיא שלנו שמעון פרס לערבי. מה קורה כאן? מה קורה במדינה הקטנה שלנו? אנחנו צריכים להסתדר אחד עם השני ואחר כך לעשות שלום עם אויבינו. כי אנחנו האויבים הכי חזקים של עצמינו. שמים מכשול לכל דבר. תראו לי יהודי לא מקלל יהודי. תראו לי שמכבדים פה את המבוגרים בנינו. אין כבוד. ולכן אין כבוד בעמידת דום למען איש יקר שעשה המון למען המדינה.ומת למענה. כאמרת השיר"איפה ישנם אנשים כאיש ההוא" צר לי על אוהדי ביתר" הקומץ" צר לי שאוהדי ביתר השפויים מקבלים אותם ביניהם. ממני כינרת אחרת האדומה לעולמים

papal

New member
כאן הטעות שלך...

לא מקבלים אותם. פשוט נמאס מהם. מה שקורה גסדיעבד הוא, שבגלל הגועל נפש של הקומץ הזה, השפויים כמוניף הפסיקו ללכת למשחקי חוץ כי נמאס מהם. גם אצלכם יש בעיות כאלה עם פנאטים וקיצוניים (תראי מה האולטראס שלכם עשו לכם בושות באירופה), אצלנו- הבעיה איתם זה הקיצוניו הפוליטית והגזענות.

the red dragon

New member
וכאן הטעות שלך

רוב אוהדי ביתר שהיו בקריית אליעזר קיללו לא "קומץ" זה קודם כל וכמעט כל הקהל שלכם גזעני לא רק "קומץ" אפילו המורה שלי דיברה על אוהדי ביתר כל השיעור באזרחות ואמרה שזה גועל נפש אתם כל הזמן אנטי. בואו נהרוג תערבים בואו נהרוג את זה בואו נהרוג כל מה שנראה לכם לא טוב כאילו שאתם עשיתם משהו בישביל המדינה רק הורסים אותה רק מביאים בושות למדינה שלנו מרביצים לאוהדים דנים שעובדים עם קשישים מישראל ביגלל שהם "אנטישמים" החינוך שלכם פשוט בזבל. כל מי שאוהד ביתר אצלי בבצפר הסכים עם אלה ששרקו בוז לרבין. הם אפילו לא יודעים מה הוא עשה הם ישר אומרים שהוא מביא שטחים לערבים ו"רצה לתת את ירושלים" יש לרובכם בעיה גדולה בראש שגם טיפול פסיכיאטרי לא יעזור ואני מדבר ברצינות

BELEZA

New member
לכל הצדקנים

אני אוהד הפועל ומגנה את אוהדי בית"ר בדיוק כמו שאני מגנה את אוהדי הפועל על השימוש בשואה בשירי האוהדים גזענות היא גזענות נקודה. אני אישית נגעל ללכת לבלומפילד בגלל הקללות האלה

יאללה, יאללה צבועה..

אתם חיללתם קבר של חולדאי, קראתם נאצי לשמעון מזרחי, ולכם יש עונשים? נמאסתם, אתם והשמאל..מי יתן ותרדו כבר ליגה, נמאסתם על כולם. תרדו כבר, שנואים.

the red dragon

New member
גועל נפש הנה תראה

http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2046712 למה שלא תגנה את האירוע?

אני מגנה, אבל אתם עשיתם מזה פסטיבל!

הכל אינטרס נגד ביתר, הרי חיכו להזדמנות כזו להעניש, הצליחו. טקסים לא במגרשי כדורגל, צביעות.

די לצביעות!!!

אני אוהד הפועל האם לנו לא מגיע הורדת נקודות על שימוש מגעיל בזכר השואה אולי היגע הזמן להוכיח שאנחנו יכולים אחרת כבר ביום א' הקרוב יאללה הפועל

למעלה