ביתריסטים...

faith2

New member
ביתריסטים...../images/Emo124.gif

איך הייתה ההפגנה? דוגרי- כל הכבוד לכם. כן כן קשה לי להודות בזה, אבל שרון פשוט מוותר על ישראל. אממממ, הייתם מאמינים (מי שמכיר את אמא שלי) שהיא הייתה ראש התנועה של בית"ר בארגנטינה? אמממ סליחה אם אני ארשום עם טעויות- בבונו-סייראס? הייתי בהלם! רק היום שמעתי את זה! היא סיפרה לי שהם היו מכינים בקבוקי תבערה כהגנה נגד הגויים, שהיו ממש נלחמים בהם...איויו....מפחיד

y l 18

New member
אז אולי תמשיכי בדרכה? זה יהיה נחמד

ואני לא מתכוון להכנת בקבוקי תבערה...

yaelcita

New member
betar argentina

we just came back from an ZMAZING SUMMER CAMP. it was 8 great days and was tons of fun........ Horacio and Yanina send they6re love and i have a piocture of them with bet shemesh clothing to send um guys

faith2

New member
יעל....היי../images/Emo9.gif

תגידי איפה את בדיוק בארגנטינה?

faith2

New member
חחח...לא נראה לי...

ביתר היא תנועה יותר מדי ימנית בשבילי....

פוליטיקה זה לא הכל!!

גם אני לא כזה ימני כמו התנועה, אבל עכשיו הצטרפתי אל התנועה, כי פוליטיקה זה לא הכל, וחוץ מזה שבית"ר היא תנועה ימנית מתונה..... וסתם האנשים שהכרתי עד עכשיו (בתקווה להכיר את כולם), הם אנשים פשוט סוף הדרך!! בברכת תל חי (יוסי מוקדש לך...
)

yossi018

New member
../images/Emo11.gif בזה אנחנו מאמינים

היה ממשששששששששש כיף בהפגנה נסענו עם ההסעה שיצאה מבית-שמש בערך בשעה 17:30, הגענו וחיכתה לנו שם הפתעה ענקיית, השתלטות מוחלטת של דיגלי בית"ר על האגף השמאלי בשורה הראשונה של ההפגנה (בטח ראיתם בטלויזיה...) ואז הסתערנו על המקום עם כל הציוד שלנו (6 דגלי בית"ר, 3 דגלי ישראל ואת דיגלי העירייה החלטנו להשאיר במעו"ז) והתמקמנו במרכז, בקיצור שרנו רקדנו צעקנו קיללנו (לא אני כמובן) היו הופעות של הברון האדיר מכולם האליל של כל האלילים, כן נכון אריאל זילבר בין כל הדברים האלה גם היו נאומים שאני בטוח שאף אחד לא בדיוק התייחס אליהם. יוסי לבקו רב עם חבורת "כהנא צדק" ומשה לא ויתר כמובן!!! כמעט, אבל ממש כמעט שמעו"ז בית-שמש היה מופיע מחר ב"רשת על הבוקר" אבל הבטיחו לנו יום אחר... (יותר נכון לנציג שלנו). בין השאר הגיעו אלינו אנשים יוצאי אצ"ל ולח"י שהתרגשו לראות אותנו אפילו היה אחד שממש תפס בי בחוזקה עד שהכאיב לי ממש, ואמר לי כשהוא היה בן 12 הוא היה בבית"ר והוקמה מדינת ישראל ולא נתנו לו להתגייס לאצ"ל בגלל גילו הצעיר... קשישה אחרת ביקשה מאיתנו את כתובת ההנהגה הארצית כדי לשלוח צ'קים (כנראה שיש עשירים בבית"ר) ולמזלי היה לידי יו"ר ההנהגה הארצית כך שלא הייתי צריך להתחיל לחפש את הכתובת... בסיום היו קצת בעיות אך התגברנו עליהם, אז מה עם ההסעה ברחה לנו? אז מה אם לא היו יותר אוטובוסים מת"א לבית-שמש? אז תפסנו טרמפ עם ההסעה לי-ם ואז ירדנו בשער הגיא ואז אמא של משה לקחה את הקבוצה הראשונה משם והשאר חיכו בתחנת דלק ואז אני לקחתי את האוטו מהבית ונסעתי לשער הגיא להביא את השאר אז היינו קצת עצבניים בגלל זה, אבל לא נורא!!! "אקונה מטטה" מחר כשנתעורר נדע שזאת היתה עוד חוויה מהנה, הייתי רוצה להגיד תודה לקטי אמא של משה - חולים עלייך כווווווווווווולם!! בקיצור, לכל המעו"ז שלי, מגיע לכם ח"ח עצבני!!!! ליוסי, משה, אבירם, חי, עדי, ליבנת, אסתר, צליל ושמעון: הכל למען המולדת שלנו, כי בזה אנחנו מאמינים!!! נ.ב. היינו ומעדיפים את הכינוי "בית"רים" מאשר "בית"ריסטים"

faith2

New member
חחח "בית"רים"../images/Emo3.gif

פשששש נשמע שממש היה שווה- למרות עניין ההסעות- העיקר הסתדרתם
שמחה שנהנתים ותוך כדי זאת עשיתם משהו שחשוב לכם!!! עלו והצליחו

yaelcita

New member
כל הכבוד לכם

נשמע ממש ממש ממש כייף ואני שמחה לשמוע שהלכתם כזו קבוצה גדולה!!! אבל, כידוע- אני בחו"ל, אז מישהו מוכן להסביר לי מה קורה? ז"א, מה שרון עשה?

faith2

New member
שרון....

החליט על נסיגה חד צדדיתמיודה ושומרון....

MS6

New member
לא!!!!!

הוא החליט על נסיגה חד צדדית מהרצועה... וכמובן פירוק מאחזים ביו"ש כולל התיישבויות מבודדות.. זה מה שקורה כשנותנים לאחד שהתחנך בתנועת נוער שמאלנית לשלוט במפלגה של בית"ר!

MS6

New member
קיבוצניק. יוצא הנוער העובד והלומד

זו אשכרה ההגדרה של השמאלן הישן.

A m i r 17

New member
שרון החל את דרכו....

בתנועת מפא"י שהיתה אז בראשות גולדה מאיר, ללא ספק תנועה שמאלנית

SavageGirl1

New member
../images/Emo12.gifמתי הספקת?!

לא היית היום באחרי...? פשש זריז..(או יותר נכון-מבריזן)

MS6

New member
לא בדיוק אחי...

הוא תמך בהם בעבר, אבל החינוך שהוא קיבל היה סוציאליסטי-פשרני, במהלך שנות ה-80 הוא הקצין את דעותיו ימינה אבל מאז הוא חזר לשמאל. בשנות ה-70 הוא ניסה להקים מפלגה עם יוסי שריד ונכשל. לאחר מכן הקים את המפלגה "שלומציון" שנבלעה בחירות ובליברלים העצמאים שהקימו את הליכוד... בגדול: הוא לעולם לא יהיה ימני אמיתי, בית"רי, הוא אופורטוניסט והוא משנה את הדיעות שלו די מהר. מה שכן אפשר להגיד לזכותו: הוא בולדוזר, שלא שם על אף אחד!!!

למעלה