../images/Emo11.gif בזה אנחנו מאמינים
היה ממשששששששששש כיף בהפגנה נסענו עם ההסעה שיצאה מבית-שמש בערך בשעה 17:30, הגענו וחיכתה לנו שם הפתעה ענקיית, השתלטות מוחלטת של דיגלי בית"ר על האגף השמאלי בשורה הראשונה של ההפגנה (בטח ראיתם בטלויזיה...) ואז הסתערנו על המקום עם כל הציוד שלנו (6 דגלי בית"ר, 3 דגלי ישראל ואת דיגלי העירייה החלטנו להשאיר במעו"ז) והתמקמנו במרכז, בקיצור שרנו רקדנו צעקנו קיללנו (לא אני כמובן) היו הופעות של הברון האדיר מכולם האליל של כל האלילים, כן נכון
אריאל זילבר בין כל הדברים האלה גם היו נאומים שאני בטוח שאף אחד לא בדיוק התייחס אליהם. יוסי לבקו רב עם חבורת "כהנא צדק" ומשה לא ויתר כמובן!!! כמעט, אבל ממש כמעט שמעו"ז בית-שמש היה מופיע מחר ב"רשת על הבוקר" אבל הבטיחו לנו יום אחר... (יותר נכון לנציג שלנו). בין השאר הגיעו אלינו אנשים יוצאי אצ"ל ולח"י שהתרגשו לראות אותנו אפילו היה אחד שממש תפס בי בחוזקה עד שהכאיב לי ממש, ואמר לי כשהוא היה בן 12 הוא היה בבית"ר והוקמה מדינת ישראל ולא נתנו לו להתגייס לאצ"ל בגלל גילו הצעיר... קשישה אחרת ביקשה מאיתנו את כתובת ההנהגה הארצית כדי לשלוח צ'קים (כנראה שיש עשירים בבית"ר) ולמזלי היה לידי יו"ר ההנהגה הארצית כך שלא הייתי צריך להתחיל לחפש את הכתובת... בסיום היו קצת בעיות אך התגברנו עליהם, אז מה עם ההסעה ברחה לנו? אז מה אם לא היו יותר אוטובוסים מת"א לבית-שמש? אז תפסנו טרמפ עם ההסעה לי-ם ואז ירדנו בשער הגיא ואז אמא של משה לקחה את הקבוצה הראשונה משם והשאר חיכו בתחנת דלק ואז אני לקחתי את האוטו מהבית ונסעתי לשער הגיא להביא את השאר אז היינו קצת עצבניים בגלל זה, אבל לא נורא!!! "אקונה מטטה" מחר כשנתעורר נדע שזאת היתה עוד חוויה מהנה, הייתי רוצה להגיד תודה לקטי אמא של משה - חולים עלייך כווווווווווווולם!!
בקיצור, לכל המעו"ז שלי, מגיע לכם ח"ח עצבני!!!! ליוסי, משה, אבירם, חי, עדי, ליבנת, אסתר, צליל ושמעון: הכל למען המולדת שלנו, כי בזה אנחנו מאמינים!!! נ.ב. היינו ומעדיפים את הכינוי "בית"רים" מאשר "בית"ריסטים"