ביתוק הבתולין של .....

נאן

New member
ביתוק הבתולין של .....

היי לכולם היום על כוחותנו עבר יום קשה כשאני אומרת כוחותנו זה בילי וגוני והגבס והרגליים ממתכת שנזעקנו להגיע לבית חולים בגלל הגבס המלעון. בלי וגוני לקחו אותי לשיחה חשובה על הבוקר : ככה אי אפשר לישון הוא כל הזמן מילל שמנו צמר גפן באוזניים וזה לא עזר הוא בוכה כבר 3 ימים צריך לשחרר את המסכן יש לו צרכים משלו. נו טוב כחותנו התלבשו הזמינו מונית ונסעו להם לבית החולים. הגבס המלעון רק הריח בית חולים ולא רצה להכנס מרוב פחד שישאירו אותו שם. אבל בילי הרגיע אותו. נכנסנו לדר של הגבס ומיד פקד למיטה. וככה עלינו כולנו למיטה והתחילה החגיגה... כמו על כל מיטה לא....? הורידו בזהירות הגרב.........! והדר" של הגבס הודיע בקול ברור יש לבצע פתיחה! בשלב הזה כולם מעולפים בחדר אני לתומי חשבתי שנמסים מהמראה שלי. אבל לאחר שיחזור הם נמסו מהריח של הגבס המלעון שלי! המסור התקרב.... ואני צועקת כשאני עם דמעות דר חרם הגבס שלי בתול בעדינות..... זו פעם ראשונה שפותחים אותו.... אולי מרוב המחלות שיש היום חשבתי אחר כך היתי צריכה להגיד לרופא תשים נילון אתם בטח יודעים למה אני מתכונת.... אבל מרוב התרגשות שכחתי לא כל יום זוכים לראות ביתוק של... נזכרתי לעיין ערך מרנינה הבתולה והחסודה אללי תוך כדי שמענו קולות... יותר נכון פמפומים רק חסר היה לשים שנורקל וקש והוא נשם בכחות עצמו הגבס המלעון... נו טוב עבד קשה הבחור.... וככה עם הסגירה של המלעון ועליה תחבושת שלא יכאב לו.... חזרנו עיפים אך מרוצים כולנו הביתה באושר ואושר.... נאנוש

שרי 43

New member
אני לא מבינה ...

למה אצלך הכל ברמזים?...אי אפשר לספר לנו הכל בפרוטרוט? מה זה צרכים משלו? כי אצל כל אחד מאיתנו יש צרכים שונים או שלא הבנתי...ומה זה התחילה החגיגה כמו על כל מיטה?..מממממממממ כאילו..לא דיברנו על כך שאצלנו המיטה זה לא מקום לחגיגות?..לא אמרנו משהו על שפת ים או שהסניליות שלי כבר פועלת חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מבינה למה כל דבר נעשה בברוטאליות...עם מסור....האוצצצצצצצצצצצצ נשמה...לא היתה לך שום מילה אצל הדר´? לך תבין את החיים תגידי...איך זה עם בילי וגוני

נאן

New member
זה לא סניליות שרי

מה את לא מבינה בדיוק? איפה שוונצנגר שצריך להסביר לך משהו כדי שתקלטי בקבסה שלך? ועוד משהו כל אחד והצרכים שלו.......! ואני חשבתי שדוקא את מכולם שאוהבת להיות קשורה לשוונצנגר תביני שכל אחד אוהב אחרת ויש כאלה ב... נו הבנת כבר לא? נ.ב הם מוסרים לך את אהבתם ההצבעה תיערך מחר האובייקט נעלם

א פ ר ו ח

New member
חהחהחהחה קבסה......

הצחק אותי חזק נאנצ´יק... דווקא הקבסה של שרי ידוע במלאי רסיסי אי קיו רבים מה שלומך נאן?

שרי 43

New member
אוף איתך קרצוש....

בטח מבינה יא קבסה דורה, שאני הפולניה לא אבין? חחחחחחחחחחחח..אבל גם לא יכולה לעשות לך את החיים קלים נשמה...פולניה או לא? מואהההההההההה

נאן

New member
שרי נשמה

בחיי יצאה הפולניה מהר מאוד מהגוף של שרי אה? כשמדובר בהבנה מהר מאוד האישיות הזו פורצת החוצה אה? אבל שמדובר בסניליות אה אה מי יוצא? פרוחציק אני בסדר מקלקלים אותי כאן ואני המאדם! איזה מזל ששונצנגר לא יכולה להכנס לפורום היום.....

בוני101

New member
מזל טוב .

נאן יקרה מזל טוב ורפואה שלמה . סוף טוב ,הכל טוב .אזמינך לסקי בשנה הבאה . אבל לחוות ביתוק הבתולין בשנית ? הלא התרוממות עברתך . שתשמע כל בתולה בישראל וגם זאת שלא, כי לאקט מחודש יש גואל . דאגת לפלסטיק שלא שמו הרופאים . מי בעת ההיא זוכר ומתאפק המחסום להתאים ? ברוך נוסך מי-צורים ברוך מבתק אסורים בוני101 - סין

נאן

New member
היי בוני

תראו בנות דוגמא חמודה לפירגון! חחחחחחחחחח הרגת אותי בוני ואני לא שמתי טיטול הדרך לשירותים ארוכה. אגב בוני אני אשמח לבוא לסקי אמיתי כי את סטז ההחלקה שלי עשיתי על מדרגה בקוסמוס במסגרת "תביא ויזה וגלוש כפי יכולתך במרכז הקניות קוסמוס וקבל חופשה בבית ל6 שבועות וגבס ברגל" זכיתי בכל הקופה! שבת שלום אגב בנות האיש אמרה שאני נשמה טובה אפילו דאגתי..... של הגבס שימו לב! נאנוש

למעלה