ביתה.....

yuvalberger

New member
ביתה.....

הגענו!(הגעתי) הביתה! אני רוצה לפתוח ולהגיד תודה רבה רבה לכלכ מי שלקח חלק בטיול הנהדר שהיה לנו בשלושת הימים האחרונים ישר כוח! לצוות טכני לצוות הדרכה לרכזים ולכל מי שהיה ועזר לתכנן ולבצע! תודה! נהניתי מאוד ואני בטוח שגם כולם ככה אבל עכשיו אני הולך לישון במיטה שלי על המזרן ולא על האספלט ליד המזגן ! לילה טוב!

nitram

New member
חה!-חה!-חה!-חה!:קורס הדרה!!!

היי אני מרטין קורסניק.. וחבר שכב"ג לעתיד [= מי שמכיר מכיר ומי שלא אז-נעים להכיר. היה ממש אחלה בטיול [ יובל אתה מדריך מצוין!!] כל הכבוד לצוות-הצלחתם בגדול! אוהד היה מאוד כיף איתך. אז מקווה שנתראה בחוויה יאלה ביי חג שמח ו*כשר*

yotambal

New member
ברצוני לפתוח ב...

חחח יובי אני אוהב אותך! ובקשר לטיול! אין טעם להתחיל לפרט איפה היה קל ואיפה היה קשה... טיול זה טיול וזה אף פעם לא לגמרי חלק! ליאור וניצן היה סבבה! תודה רבה רבה רבה רבה רבה לאמיר (חבר של אוהד) .. אני לא חושב שיש סיבה שתכנס לפורום אבל היית תותח! חג שמייח וכשר.. אוהב אתכם!

היה אחלה טיולל!

היה טיול ממש כיףף יובל - אין עליךך ! היית מדריך כ"כ טובב [= (לא שזה חידש לי משהוו אבל בקטנה ;] ) אוהד- היה ממש כיף להכיר אותךך אתה בין המדריכים ההכי טובים שאני מכירהה:) קורס הדרכה 2007 = קורס בטטה! - אוהבת אותכםםם !!!!!! ניפגש בחווי"ה ואת הצפוניים לפני בכנסס:) אוהבת- דנה.

למעלה