בישייסתן משהו?

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
בישייסתן משהו?

אצלי כלוווווווווווווווווום, למרות שעשיתי סיבוב שופינג היום עם גיסתי שתחיה. ממש כ-ל-ו-ם, אפילו לא לקטנצ'יק שלי!
היא חיפשה בגדים לבר-מצווה של הבן הקטן שלה, וגם מגפיים - קנתה מגפיים ואחרי 15 דקות החזירה אותן כי לא נראו טוב עם שמלה שרצתה. באסה!!!

lollapalooza

New member
הכי לא בישיוס

אבל קניתי מצלמה ועדשה, עניין פעוט של כמה אלפי שקלים. אה כן, והתחתנתי
.

niya

New member
מזל טוב

קולולולולולו זה הבישיוס!!! וככה את מספרת לנו כבדרך אגב?!?!?!
איזה יופי ושמחה!

אני כן בישייסתי

קפצתי לעזריאלי להשלמת סיילים, הייתי קצת לחוצה בזמן אז לא הספקתי הרבה: דבר ראשון הייתי צריכה מגפיים (לא יזיק לי עוד זוג האמת) ואחרי מחשבות ותהיות נזכרתי במה שסלו' תמיד אומרת במקרים כאלו - ספרינג! מסתבר שבאתי בדיוק בזמן, היה להם סייל של חצי מחיר ונשארו להם כמה זוגות אחרונים ככה שבשייסתי מגפיים עד הברכיים ב-200 ש"ח. לא נשאר בשחור אז הסתפקתי בזוג אפור כהה ואני אמשיך בחיפושים אחרי מגפיים בשחור... משם המשכתי לH&M שם חיפשתי ג'ינס - יש לי ג'ינס מהמם שלהם שקניתי בברצלונה במחיר שבדרך כלל אין בארץ - 100 ש"ח, אבל בסייל הנוכחי יש ג'ינסים במחיר כזה רק לא מצאתי בצבע, בגזרה ובמידה שרציתי. בפעם אחרת... מה שכן קניתי זה חצאית בייסיק ב-50 ש"ח גופיית ביסייק ב-20, סריג עטלף מקסים ב-100 ונעלי סירה שחורות ב-60 ש"ח שיחליפו את אלו מביג טום שעלו כפול 3 ונקרעו אחרי שנה וקצת. אחרי זה קפצתי למשביר במטרה לקנות גרביים, ראיתי שיש שם מבצעים כמעט על הכל, קניתי גרביונים במבצע של השני בחצי מחיר וגרביים שחשבתי שהם ב1+1 אבל מסתבר ש"על הסוג הספציפי הזה אין הנחות". ויתרתי עליהם ולמחרת קפצתי לסופר פארם וקניתי גרביים שוות של לייף במבצע של 30% הנחה מה שאומר זוג ב-10 ש"ח בערך. בנוסף בסופר פארם היה את הhappy sail שכלל כמה דברים שימושיים כמו השמפו שאני משתמשת בו ובקרוב הולך להיגמר ב1+1 ועוד כמה דברים שימושיים שתמיד צריך ו-לא העלו להם את המחיר במקביל למבצע.

הכל יחסי. האמת שאני צריכה עוד לא מעט דברים ורוצה עוד כמה אחרים, ואני מקווה להספיק לפני שהסיילים יסתיימו.

niya

New member
בהצלחה

אני מקווה לקרוא בשרשור בישיוסים של הסופ"ש הזה על עוד הרבה נוספים שלך

למעלה