אני כן בישייסתי
קפצתי לעזריאלי להשלמת סיילים, הייתי קצת לחוצה בזמן אז לא הספקתי הרבה: דבר ראשון הייתי צריכה מגפיים (לא יזיק לי עוד זוג האמת) ואחרי מחשבות ותהיות נזכרתי במה שסלו' תמיד אומרת במקרים כאלו - ספרינג! מסתבר שבאתי בדיוק בזמן, היה להם סייל של חצי מחיר ונשארו להם כמה זוגות אחרונים ככה שבשייסתי מגפיים עד הברכיים ב-200 ש"ח. לא נשאר בשחור אז הסתפקתי בזוג אפור כהה ואני אמשיך בחיפושים אחרי מגפיים בשחור... משם המשכתי לH&M שם חיפשתי ג'ינס - יש לי ג'ינס מהמם שלהם שקניתי בברצלונה במחיר שבדרך כלל אין בארץ - 100 ש"ח, אבל בסייל הנוכחי יש ג'ינסים במחיר כזה רק לא מצאתי בצבע, בגזרה ובמידה שרציתי. בפעם אחרת... מה שכן קניתי זה חצאית בייסיק ב-50 ש"ח גופיית ביסייק ב-20, סריג עטלף מקסים ב-100 ונעלי סירה שחורות ב-60 ש"ח שיחליפו את אלו מביג טום שעלו כפול 3 ונקרעו אחרי שנה וקצת. אחרי זה קפצתי למשביר במטרה לקנות גרביים, ראיתי שיש שם מבצעים כמעט על הכל, קניתי גרביונים במבצע של השני בחצי מחיר וגרביים שחשבתי שהם ב1+1 אבל מסתבר ש"על הסוג הספציפי הזה אין הנחות". ויתרתי עליהם ולמחרת קפצתי לסופר פארם וקניתי גרביים שוות של לייף במבצע של 30% הנחה מה שאומר זוג ב-10 ש"ח בערך. בנוסף בסופר פארם היה את הhappy sail שכלל כמה דברים שימושיים כמו השמפו שאני משתמשת בו ובקרוב הולך להיגמר ב1+1 ועוד כמה דברים שימושיים שתמיד צריך ו-לא העלו להם את המחיר במקביל למבצע.