בישייסתן משהו?

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
בישייסתן משהו?

אני כלום אין זמן ואין חשק לאור מעבר הדירה הקרב ובא ואי מתיאת דירה הולמת מאידך
ושוב הועבר המסך לתיקון ואני גולשת מהמחשב האיטי והמעצבן של הזוגי
(בקיצור, יש לי ח*&%&^$4ר ()^*%&^$$$א של מצברוח

lollapalooza

New member
דיווחי ביסיושים יעודדו את רוחך?

(נורא קשה להטות את המילה הזו) מצאתי שמלה *לא פרחונית* אבל מנוקדת, שמבחינתי זה אחלה, וגם תיק קטן ומגניב שרציתי כבר די הרבה זמן, בתחנה המרכזית בת"א, שזה באמת גועל נפש של מקום, אבל אם ממילא צריך להגיע לשם כדי לנסוע להורים, יש שם מציאות לא רעות בכלל. וגם שובר לפדיקור במקום שנמצא ממש פה מתחת לבניין שלי, בחצי מחיר. טרם מומש.

niya

New member
בטח מעודד!

כיף לי לשמוע מה אחרים מבשייסים (כמעט כמו שכיף לי לבשייס בעצמי) ואגב, אחרי שמתרגלים, נורא קל להטות את המילה

lollapalooza

New member
מה שעצוב הוא, ששכחתי את הבשיוס הכי חשוב!

מכונת כביסה (סוף סוף) - 1390 ש"ח במקום 2600
.

niya

New member
ככה זה תמיד

את החלק הכי חשוב אנחנו שוכחות...

lollapalooza

New member
אני לא זוכרת איזה דגם.

של קריסטל, 6 קילו, שקילה אוטומטית. מה את רוצה לדעת? :) היום המבחן הראשון, עכשיו כשהיא הותקנה.

רק גרביים ב"דלתא" במחיר מצחיק../images/Emo13.gif

איזה 8 זוגות בחמישים בגלל כל מיני מבצעים והנחות שהיו שם. באה לעוד סיבוב ביום ראשון לקניית תחתונים אחרי מבצע סידור תחתונים וגרביים שעשיתי וזרקתי חצי מהם
.

רנית1313

New member
תחתונים בדלתא, 5 ב- 20.

זרקתי ישר לכביסה ועוד לא לבשתי. נראים נוחים כאלה, לא לוחצים ובצבעים משוגעים כמו כתום וצהוב.

Natalila

New member
אז ככה

שמלה מעלפת בגולף - 220 ש"ח תחתונים - בד-נ-ה בבילאליק - 25 ש"ח 3 זוגות (מוכרים 6 ב50, עשיתי עם חברה חצי חצי) ומיני פיצ'פקס

Fun Fair

New member
תחתונים../images/Emo4.gif

4 זוגות ב 100 ש"ח מ ע ו ל י ם. נו, ככה זה כשאת בעוצר קניות (אגב, יקירתי, לא שכחתי אותך עם המסך, עונה לך במסר
)

niya

New member
כפרעליך, עניתי לך

אני עוד מחורפנת על החיון מעבדות האלה!

frizzly

New member
איפה?

אני כבר מתביישת מעצמי עם התחתונים הישנות האלו שיש לי איפה שווה לקנות תחתונים - מכותנה ובגיזרה מתלבשת טוב, לא חוטני או כאלה שנכנסים בחריץ...?

למעלה