בישיוס השבוע

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

the maya bee

New member
מותק, תודה רבה אבל-

לכלבו כבר נרשמתי ,הבעיה היא הקישור הראשון שהוספת.. אי אפשר להיכנס אליו, כיוון שזו שגיאה:\..

tayenka

New member
שני זוגות נעליים ב - 150 ש"ח

נעליים שטוחות יפות מאד. בד"כ אני לא קונה נעליים במקומות זולים ויוצא לי לראות מחירים כאלה לזוג אולי רק בסופעונה או אאוטלטים. אבל נזקקתי נואשות לנעליים שטוחות וקניתי בת"א שני זוגות ב - 150 ש"ח, מאד אופנתיות וחמודות. מרוצה! נו, כמובן שקניתי "על הדרך" כמה דברים שהם לא בדיוק בישיוס - חולצות נחמדות עם שרוולים ארוכים (זוג ב - 150 ש"ח), היה גם את הצבעים שרציתי וגם את המידה (בד"כ אין מידות קטנות בסופעונה...) ושמלה שהיא לא ממש בישיוס במחיר, אבל מאד נחמדה. עד כדי כך שקניתי אותה באמצע החורף, ובד"כ אני לא קונה בגדי קיץ בחורף. ותודה להחממות העולמית שמביאה לנו את הקיץ בשבוע הבא...

tayenka

New member
לטיול יצאתי ../images/Emo163.gif בישיוסים בישייסתי...

איזה כיף שסוף-סוף עונה ומצאתי כמה דברים במידה שלי! ונתחיל מהחנות הלא מהוללת ZIP: כן, הבגדים לא מלהיבים ותגי המחירים של תחילת עונה לא מוצדקים - אבל יש פה ושם מציאות, ובסוף סוף עונה - גם אחלה מחירים! השלל: שני ז'קטים - אחד ב - 79 ואחד ב - 99 (מחירים מקוריים: 520 ו - 600!) וזוג מכנסיים בצבע שחור - 79 ש"ח. TAG WOMAN - חצאית ומכנסיים, 100 ש"ח לכל אחד. במקור: 229 לחצאית ו - 200 למכנסיים. הוניגמן - ז'קט ב - 50!!!! ש"ח. חום ויושב מעולה...

niya

New member
פששששששששש../images/Emo68.gif

נשמע טוב אני דווקא חיפשתי בישיוסים אתמול ולא מצאתי כלום. אבל זה העלה בי רעיון לשרשור חדש, שיועלה מתישהו השבוע

tayenka

New member
התיאוריה שלי היא שלא מוצאים כ"כ בישיוסים

כשמחפשים אותם... לפחות לא בכזו כמות. או לא מה שחיפשת. הקניות היותר טובות שלי הן לא ממש מתוכננות. אתמול פשוט היה לי יום סידורים בעיר אחרת, כשכל תחנה הייתה ליד מרכז שופינג אחר, ועם הרבה זמן באמצע (והרבה צורת לפצות את עצמי - למשל, על התור לרופ"ש)

למעלה