בישיוס השבוע

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
בישיוס השבוע

היום רכשתי לי שתי חולצות סריג חביבות מהעודפים של קסטרו (וזה אחרי מפח נפש של עוד 4 דירות שלא מצאו חן בעינינו
) 2 סרגיים ב- 159 ש"ח

m i c h m i c h

New member
2 זוגות מכנסיים ב200 נחשב?

קניתי 2 זוגות מכנסיים בטאג וומן...נראה לי שיחסית למחירים שלהם זה בישיוס...

niya

New member
../images/Emo88.gifברור שנחשב!../images/Emo168.gif

תתחדשי!

SimplyMe1

New member
מזמן רציתי סריג אפור ארוך ונפול

אז מצאתי אחד כזה בסיילים האחרונים של קסטרו לעונת החורף.עלה 99 שח במקום 180. הייתי לפני חודש בערך בבוטיק בעיר שלי שהבנות שם(אמא בת ודודה)מביאות סחורה מסין וטורקיה ומוכרות אותה במחירים ממש מוגזמים,וראיתי אצלם חולצת טוניקה אפורה עם רקמה באפור כהה יותר וזה עלה 400 שח אחרי הנחה-לא מוצדק בשיט,במיוחד שאין תוית מחיר על הבגד ותכלס לכול לקוחה הן אומרות מה שבא להן...אז הנה בישיוס לעין
גם בושם של DKNY PURE יצא לי בזול עם זיכוי ע"ס 50 ש"ח באפריל.אז שילמתי רק 150.

Fun Fair

New member
הא ! יש לי!!!! שני זוגות משקפי שמש ב

130 ש"ח!!!!! לאירוקה יש חנות עודפים חדשה באלנבי. שני זוגות מדהימים עלו לי 60+70 ש"ח (הכל ב 80-90% הנחה). אני מתכוונת לחזור לשם השבוע למשקפי הארמאני המהממות שמדדתי. 300 ש"ח

niya

New member
במיוחד בשבילך../images/Emo140.gif

כנסי לשרשור הזה, ששולח לאחד נוף בפורום השני שלי... הכל התחיל מבדיחה משעשעת על חשבונו של אבא שלי הפרסי (מה לעשות, קורה...) והפך להיות להיט בפורומי תפוז (שופינג ופרסים)

Black Star

New member
לא בטוחה אם עומדים בהגדרת הבישיוס, אבל...

סוף סוף מצאתי מגפיים כמו שחיפשתי - שטוחים, גבוהים, אפורים. מצאתי בספרינג ב-200 ש"ח (הם טוענים שזה 50%, שיהיה...). בנוסף, צעיף אפור כמו שחיפשתי הרבה זמן, 40 ש"ח. סוודר גולף כחול ממש חמוד מפול&בר ב-70 ש"ח. רציתי לקנות אותו גם בשחור אבל היחיד שהיה במידה שלי היה עם פגם
ובנוסף משהו שהוא לא באמת בישיוס (למרות שהוא נקנה בסוף עונה, 40%) - סריג מגולף ששמתי את עיני עליו כבר במסע הקניות לפני חודש לכבוד היומולדת שלי ואיכשהו אמא שלי לא התלהבה ממנו אז שמתי אותו בצד ובסוף לא קנינו אותו, ולא הפסקתי לחשוב עליו מאז. מדובר בסריג דק, מעטפת, בצבע ורוד עתיק. אתמול הבנתי שאם אני עדיין חושבת עליו, הגיע הזמן לקנות אותו

Black Star

New member
תודה! ../images/Emo24.gif

אלו היו באמת קניות מספקות לחלוטין (לא מספיקות, כמובן - you can never have enough!!! - אבל מספקות) מכיוון שהרוב אלו דברים שחיפשתי הרבה זמן... איזה כיף

תיק מאקססורייז...

זה עם הידיות הזהובות עם טיפה ורוד מיושן כזה
במחיר מגוחך להפליא תודות למבצע שיש שם
.

spike82

New member
עדיין לא הרור אם זה בישיוס

השבוע הזמנתי מאיבי צעיף פשמינה ירוק ב 5 פאונד הם טוענים שהוא עשוי מקשמיר (אני נוטה לא להאמין) אבל היתי חייבת לנסות.

niya

New member
אם זה פשמינה אמתית

ברור שזה בישיוס! והאמת, גם אם לא זה לא רע...

the maya bee

New member
ווואווו איך אני מקנאה!

אני רואה את כל מה שהיה שם, ואני מה מתבאסת =( כ"כ תיכננתי להגיע, אבלל איצא.. ובזמן האחרון- כל הירידים, השווקים וכ'ו לא מסתדרים לי עם השעות , הימים והתזמונים הגרועים שאני שומעת עליהם! *זה היה רגע של התבכיינות קטנה על המצב* ועכשיו ברצינות- איך אני לא אפספס את הפעם הבאה שדבר כזה יקרה?!

למעלה