בישיוסי סופ"ש

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
בישיוסי סופ"ש

לעצמי כמעט בישייסתי סריגים בקסטרו, אבל לא היו המידות שלי והיחיד שהיה במידתי היה מסריג מגרד בטירוף, ככה שהשארתי אותו בחנות
לזוגי קנינו שלושה סוודרים בקסטרו, שניים ב- 100 והשני ב- 30. לא בישיוס???
והשבוע לא בישייסנו כלום לקטנצ'יק, אבל היד עוד נטויה

Fun Fair

New member
יש! יש! יש! ../images/Emo6.gif

3 פריטים ב 100 בתמנון: שמלת סריג דקיקה בסגול לילך (כזו שלובשים עם חולצה ארוכה מתחת) סריג עם גולף נשפך ושרוולים קצרים באפור-לבן קרדיגן עם פסים בשחור-אפור. מהמם!!! חוצמזה, חזרתי הרגע מדרום ת"א עם ים של פיצ'יפקעס לבית בגרושים

Black Star

New member
בישיוסי השבוע ../images/Emo13.gif

האמת, היו די הרבה. היה סייל בהיינס אז הזמנתי מהאתר 4 חולצות ארוכות דקות במחירים ממש זולים (טוב - יחסית להיינס
). המשלוח הגיע תוך יומיים, אם כי עד שהיה לי זמן שהשליח יגיע עברו עוד יומיים - אבל עדיין, שאפו על המהירות. בקיצור, מהיינס קניתי חולצת מעטפת בצבע אפור-פחם (שלבשתי היום), חולצה עם מחשוף יחסית רחב וצווארון מעניין בצבע ורוד בייבי (לבשתי אתמול וקיבלתי המון מחמאות), עוד חולצה ארוכה קצת 'נשפכת' בצבע סגול-עתיק (ככה הם קראו לצבע הזה, נשבעת. וזה עוד השם הכי נורמלי מבין השמות שהם נותנים לצבעים שלהם), וחולצה בצבע כחול עמוק עם חיתוך מעניין במחשוף. חוץ מזה, קניתי מזוריקית דרך שרשור מכירות בפורום אופנת נשים מכנסיים כחולים מקסימים מרנואר ב-100 ש"ח. יושבים סה"כ סבבה אם כי קצת גדולים לי, אבל לא נורא - עדיין חמודים מאוד. היום קניתי בסייל בגולף שני מכנסיים שיושבים מושלם, בשחור ואפור - 99 ש"ח כל אחד. בתור לקופה מדדתי משקפי שמש מגניבים עם מסגרת בצבע טורקיז עז, והחלטתי לקחת עקב מחיר מצחיק של 70 ש"ח והעובדה שאף פעם לא יוכלו להיות לי מספיק משקפי שמש. כשהגעתי לקופה התברר שהם ב-20 ש"ח בכלל! אחול בישיוס. שבת שלום לכולן!

בלונד23

New member
כן, המכנסיים בגולף יושבים ממש יפה

רק שנדמה לי שסוף העונה נגמר? לא? בכל מקרה מבחינת סוודרים וחולצות אין להם כלום יפה החורף הזה. קניתי לאיש 2 חולצתו צווארון יפות ולעצמי כלום.

למעלה