בישיוסים anyone?

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

m i c h m i c h

New member
כן כן והרבה

חזרתי מתאילנד עם 40 קילו של בישיוסים! מצרפת תמונה של הנעליים, כל זוג בממוצע 30 ש"ח, שני הזוגות הימניים למטה עלו למשל 7 שקלים כ"א.

אני לא מאמינה למה שאני רואהההההההההההה

ככה זאת תאילנד??? וואיייייי! !!!!!!!!!!!!! איזה כיף לךךך יקרה!!

נעלי קרוקס בובה משובצות בצבע סגול

בעלות של 220 ש"ח, במקום 240 כולל חברות במועדון שלהם
.

בלונד23

New member
הי, מדדתי אותן!! הן ממש יפות

לצערי האימום של קרוקס כ"כ רחב שהוא נופל ממני ולכן לא רכשתי תתחדשי

יצורה

New member
סריג סגול + 2 חגורות בקסטרו אאוטלט

הסריג ב-40 ש"ח, החגורות ב-50 כ"א. וחוץ מזה, ניסיתי לבשייס גם חזייה ב-N.S, אבל מכיוון שאין שם איפה למדוד - היא תוחלף בשבוע הבא
. וחוץ מזה, עשינו קצת שופינג של צעצועי מטבח ב"ארגל" (שובר בשווי 200 ש"ח שנקנה תמורת 100 באחד מאתרי הקופונים).

Black Star

New member
Ho yes!!!

הכל מגריפ: סריג בצבע טורקיז (רפוי כזה כך שרואים את הכתפיים) + קרדיגן חמוד חמוד חמוד בצבע ורוד עתיק במבצע 2 ב-100. עוד סריג חביב בצבע חום ב-70 ש"ח. 2 מכנסיים בגזרה קצת גבוהה ומאוד מחמיאה (ובשבילי למצוא גזרה יפה ומחמיאה במכנסיים זה לא עניין של מה בכך) - בצבע אפור ובצבע נייבי, המבצע היה 2 ב-400 (אולי לא בישיוס כהלכתו אבל על מכנסיים שיושבים יפה אני מוכנה להוציא יותר מזה...). וגם קיבלתי חגורה מתנה
וחוצמיזה גם קיבלתי משלוח נוסף מאסוס עם מעיל מ-ד-ה-י-ם שעלה לי בערך 200 ש"ח, ונעליים מהממות (התלבטתי לגביהן כאן בעבר, נראה לי) ב-120 ש"ח. לצערי הן טיפ-טיפ-טיפה קטנות עליי (רק בבוהן, ממש חצי מ"מ חסר
) אבל אני אתן להן צ'אנס ויכול להיות שזה יהיה בסדר. רק אם אראה שהן מענות אותי אעביר אותן הלאה (בגדים לא נוחים לא נשארים, נקודה).

lollapalooza

New member
חולצה ושני זוגות מכנסיים

בברנרד שעומד על סף סגירה - 10 ש"ח לפריט.

יצורה

New member
../images/Emo6.gif נראה לי שהברנרד הזה על סף סגירה

כבר 5 שנים, אם לא יותר. מדי פעם אני עוברת שם ומחפשת משהו חדש ותמיד נתקלת באותה חולצה שחורה-לבנה עם צווארון סיני שיש לי בארון ואותם מכנסי 3/4 בצבע פיסטוק שכבר הגעתי איתם לשלב ה"מה חשבתי לעצמי" והעברתי הלאה

lollapalooza

New member
לא בדיוק.

היו להם שלוש חנויות, אחת הייתה על תקן "סוגרים" עם הרבה זבל, כמה שנים, והיא באמת נסגרה בסוף. עכשיו נשארו שתיים ושתיהן אמורות להסגר בתאריך מסוים שכתוב על שלטים שם, נחיה ונראה. הבגדים שלהם באמת לא משתנים מי יודע מה, אבל הדברים הבסיסיים דווקא לא רעים בכלל בעיני.

niya

New member
אני רואה שיש השבוע תחרות../images/Emo148.gif

קשה - מי תוכתר כבישיוס השבוע
michmich או black star מה אתן אומרות?

niya

New member
אבל אם זה בישיוס

גם חשבון הבנק לא אמור להפסיד...

למעלה