בישיוסים פה!

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
בישיוסים פה!../images/Emo88.gif

אני בישייסתי קופול של הסרת שיער - 330 ש"ח במקום 3,500 ל- 10 טיפולים.
הרגליים שלי הולכות להיות סופר חלקות

lollapalooza

New member
עלק אני בעוצר עד לונדון ../images/Emo6.gif

קניתי בספונטניות רבה נעליים כה יפוץ באורבן. היה 1+1 והייתי עם חברה. אז היא לקחה זוג ואני לקחתי זוג שאין לי מושג מתי אנעל
. 175 שקלים הנזק. אללי.

יצורה

New member
שווה!

טרם בישייסתי השבוע (אני יכולה לומר שאני בעוצר עד פריז, אבל על מי אני עובדת?), אבל מחר מתכננת סיבוב ליריד "זוגות" ולבית טפר.

אין ממש חוץ מיומן חמוד לאללה עם הדמות של

הארנב מהסיפור עם המכתבים,שברח לי השם שלו- מאוד יפה ועדין במראה שלו ב-40 ש"ח. ואם אפשר להחשיב אז מלא שטויות שקניתי בהכל בדולר-מקלות ארטיק,מגנטים וכו' במחיר מצחיק של 50 ש"ח וקניתי שקית מלאה כל טוב

pixiER

New member
תיק חדש ללפטופ- נחשב?

תיק סגול מהמם של סמסונייט, עם קופון של אמזון, $16.
אה, וגם בטריה חדשה לפלאפון, כי נמאס לי שהבטריה נגמרת באמצע היום (רק לי זה קורה??) $5
אבל עכשיו אני חוסכת לפחות שבועיים, כי אני ממש ממש מתכננת לבשייס לי גאלאקסי טאב, במחיר לא בישיוסי בעליל...

מ ס ט י ק

New member
../images/Emo207.gif זהירות מחנות נעלים סטליטו

חשבתי אם בכלל לפרסם את ההודעה הזו אבל בסוף החלטתי שכן לפרסם כדי למנוע מאנשים את העוול שהרגשתי היום. לפני פחות מחודש קניתי נעלים ברשת סטליטו הנמצאת בדיזינגוף בת"א, נעלים שטוחות מעור (לטענת המוכרת) פתוחות למחצה באצבעות. לאור המחיר הסביר מאוד (250 ש"ח) והעובדה שהם במידה שלי (אני עם מידה בעייתית) קניתי את הנעלים. הנעלים נקנו אולם נשארו בקופסה כשבועיים מאז הקנייה בגלל בעיה רפואית (האצבע השבורה) כך שננעלו רק כ- 4 פעמים. היום, ללא התראה מוקדמת הנעלים נקרעו ואילצו אותי לשנות תוכניות ולחזור הביתה באמצע היום בכדי לקחת נעלים אחרות. לאור העובדה כי הנעלים נרכשו מלפני פחות מחודש חשבתי לעצמי שזה לגיטימי להגיע לחנות ולבקש זיכוי כספי או לפחות נעל חדשה מאותו הדגם. המוכרת, שלטענתה היא בעלת החנות, הגיבה בצורה כל כך לא שירותית ביחס שלה אלי כלפי לקוחה. היא אמנם הסכימה לתקן את הנעל אבל שביקשתי נעל אחרת במקום או זיכוי כספי היא טענה שהיא לא יכולה לעשות זאת כי אין לה מה לעשות עם הנעל הפגומה. אמרתי לה שזו לא בעיה שלי שהנעל פגומה ושאם נמכרה נעל פגומה עליה לתת לי חדשה במיוחד לאור הזמן הקצר שעבר מאז הרכישה והעובדה כי בקושי נעלתי את הנעל. היא טענה שאם אני לא יכולה להשקיע את ה- 10 שקלים בסנדלר הם מוכנים לעשות את זה. מעבר לזה היא טענה כי זו לא בעיה שלה שקניתי נעל שלא במקום מגורי ושאני לא יכולה להגיע לקחת את הנעל מתיקון אצלם. כשאמרתי לה שאני אבטל את העסקה היא טענה שהיא תגיש עלי תלונה כי גנבתי סחורה. היו עוד דברים שנאמרו על ידה שממש לא הייתי מצפה שיאמרו על ידי מנהלת חנות שאמורה לתת שירות ללקוחותיה בכדי שהם יחזרו לחנות וירכשו שוב. אני את הלקח שלי למדתי, לא לקנות שוב נעלים בחנויות שכאלו ולהשקיע בנעלים שנמכרות בחנויות שהיחס של המוכרים אל הלקוחות יהיה כמקובל. לא חסרים מעצבי נעלים שנותנים שירות הרבה יותר טוב מהחנות הזו ולא חסרים מקרים שאני יכולה לספר על חנויות שקיבלו חזרה מוצרים שהיו פגומים ללא כל מילה אחרת. אז למה בכלל כתבתי את זה, פשוט כדי שגם בנות אחרות לא יקנו בחנות הזו נעלים ויגלו שאחרי 4 פעמים שנעלו את הנעל היא ניקרעת.

niya

New member
../images/Emo122.gifזוועה

אבל לא מפתיע, לצערי. השירות שלפעמים מקבלים בארץ גרוע
, אם כי יש ניצוצות של שירות טוב מדי פעם...

מ ס ט י ק

New member
צודקת

לכן פרסמתי את זה כדי שאנשים ידעו לא לקנות בחנות הזו, עדיף את הכסף להשקיע במוצרים שמחזיקים מעמד או בחנויות שנותנות שירות כמו שצריך!

למעלה