בישיוסיאדה

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
בישיוסיאדה

אני בישייסתי חולצה שקופה מקומטת של גולף ב- 70 ש,ח, וסוודר של דניאל השטר (לזוגי) ב- 40 ש"ח איך שהוא היה מבסוט....

niya

New member
../images/Emo178.gifאני מה-זה-בורה../images/Emo122.gif

בעניינים האלה... האירי נא את עיני, למען אלמד ואחכים
מה זה הבישיוס הלז? ולמה 99 ש"ח לסבון (גם אם לפנים) הוא בישיוס???

זה אחלה סבון ../images/Emo13.gif

שבד"כ מחירו כפול. מאוד חסכוני, מחזיק אצלי מעמד 3-4 חודשים בשימוש יומיומי. לא מייבש, לא מחצ'קן, לא משאיר את העור תוהה למה זה מגיע לו. מפנק, נעים, נחמד. אני אוהבת מאוד את קלרינס בד"כ, מעדיפה לקנות מוצר אחד טוב על פני 6 סבונים של דאב ולייף שייבשו לי את העור עד דק.

Fun Fair

New member
האמת שדווקא את סבון הפנים של דאב

(הקרמי, שמגיע בשתי פורומולו בבקבוק כחול או ירוק) אני די מחבבת...

יצורה

New member
פחות בישייסתי, סתם עשיתי שופינג...

אחרי כמה שבועות בהם לא קניתי כלום, יצאתי אתמול לחפש סנדלים וחזרתי עם: סנדלים (הדבר היחיד שתכננתי לקנות). שתי שמלות - פושטיות, מבד דומה לבד של שרוואל ועלו בהתאם, נרכשו במטרה ללכת איתן לים, בעיקר. כובע - כי אם הולכים לים, צריך גם כובע, לא? שרשרת משוק יד שנייה בכיכר דיזינגוף. מחבת + בקבוק להתזת שמן מתערוכת "מבשלים" - כי הגיע הזמן להחליף את כל המחבתות נטולי הידיות שבבית. הבקבוק הוא שימושי במיוחד, כי אני משתמשת בספריי שמן, אבל לא מתלהבת מהרעיון שמוסיפים לו כל מיני חומרים לא טבעיים. תמונות ופרטים - בדקות הקרובות

יצורה

New member
הסנדלים

50 ש"ח, חנות כלשהי בקינג ג'ורג'. לא עשיתי פדיקור יותר מדי זמן, מתנצלת על המראות הקשים.

יצורה

New member
אחת השמלות

30 ש"ח, גם חנות כלשהי בקינג ג'ורג'. את השנייה אני לא מעלה כי כל קשר בין איך שהיא נראית על הגוף לבין איך שהיא נראית בתמונה מקרי בהחלט

יצורה

New member
הכובע

חנות כובעים בפינת אלנבי-שיינקין-קינג ג'ורג'. נראה לי שעלה סביב 50 ש"ח, אבל לא בטוחה, כי התלבטתי בין כמה בסגנון הזה במחירים שונים.

the maya bee

New member
הלוואי והייתי מצליחה לעשות "סתם" שופינג

ולמצוא דברים כאלו יפים! ממש מקנאה בך על המציאות והמכירים, אני אף פעם לא מוצאת דברים המחירים האלו..! אשמח לדעת , מאזה חניות קנית את הנעליים, השרשרת השמלה והכובע.???.. :)

יצורה

New member
וואו, התקלת אותי

הרוב נקנה בחנויות קטנות על קינג ג'ורג', שאני לא קונה בהן באופן קבוע, אלא נכנסת כשאני רואה משהו שמושך את העין ולא טורחת לזכור את שמן. נתחיל בקל - הכובע נקנה בחנות כובעים שיושבת על הפינה של שיינקין, אלנבי וקינג ג'ורג' (קשה לפספס). השרשרת - דוכן בשוק יד שנייה בכיכר דיזינגוף. השמלות - על הקבלה כתוב "הילולה עיצובים". אני בספק אם זה גם השם על השלט של החנות, אבל היא נמצאת בקינג ג'ורג' 29. הסנדלים - חנות אלמונית כלשהי בקינג ג'ורג', בחלק הדרומי שלו (שקרוב לאלנבי), בצד ההפוך מגן מאיר. זה כוך קטן שנמצא לייד שתי חנויות נעליים אחרות וחווית הקנייה שם יכולה להחשב למזעזת בעיני רבים. שני חדרים מלאים קופסאות נעליים, בכל פינה מידה אחרת, הכל בעירבוביה נוראה - לכי חפשי דגם שימצא חן בעינייך, ואחרי שתמצאי - תנסי למצוא בלטה פנויה לעמוד עליה בזמן שאת מודדת. אני אוהבת בזארים באווירה כזאת ויש לי סבלנות לחפש מציאות בתוך הבלאגן, אבל למי שחייבת חנויות ממוזגות היטב עם מוכרת אדיבה שתעזור לה למצוא מידה בעודה יושבת על ספסל מרופד, אז א- אני לא מאשימה אתכן ו-ב- החנות הזאת לא בשבילכן.

the maya bee

New member
וואו את מעולה! אחלה, תודה רבה

אני קופצת לשם בחמשי הקרוב - קצת שופינג לא יזיק :).. ואני אדווח מה מצאתי..

m i c h m i c h

New member
../images/Emo46.gif לא אומרים "סתם" על שופינג

קנית דברים מאוד יפים והאמת שהמחירים הם בהחלט בישיוס. אהבתי במיוחדאת השרשרת, היא נראית עתיקה או שהיא יד שניה מהתקופה האחרונה?

יצורה

New member
אה, זה לא היה "סתם"

זו הייתה שבירת צום מבורכת
לגביי השרשרת - לא ממש חקרתי. היא פשוט משכה לי את העין וכבר הרבה זמן רציתי משהו בסגנון.

למעלה