בישיבה

בישיבה

זו ההודעה שהגיעה אלי בבוקר: ... אני כרגע בפגישה. חושב עליך והזיין שלי עומד, אבל ממשיך בדיון כשמי שאני נפגש איתה אינה יכולה להעלות בדעתה מה אני עושה. חבל שאיננה שולחת יד לחלצי, זה היה יכול להנות את שנינו. זה מאוד מגרה אותי לכתוב לך את זה, במיוחד שזו שמדברת איתי עכשו אינה יכולה להעלות על דעתה....
הדמיון מתחיל לפעול והרי הודעות המענה שלי, בזו אחר זו, במהלך היום:

עכשיו תתאר לעצמך שהיא תרגיש שהגבר עם העניבה הירוקה שיושב ממולה, מרוגש כולו והזין שלו עומד ותופח למימדים שכדאי לה לנסות ולאמוד אותם בידה.
היא תציע לכבד אותך בשתיה ותקום ממקום מושבה, תעכז בעדינות בצאתה מהחדר, תשוב עם כוסות קפה ותתמקם בכיסא לידך. היא תניח את כוסות הקפה על השולחן ומיד לאחר מכן תוריד את היד מהשולחן ובטעות תעביר אותה על מקום התפיחה.
אתה תופתע ולא תבין, האם זו טעות, האם זה בכוונה ותמשיך בפגישה כאילו דבר לא קרה.
לאחר מס' רגעים הגב' תרגיש שמאוד חם בחדר, תפשוט את הז'קט המחויט שעליה ותישאר בחולצה לבנה מכופתרת, כאשר המחשוף חושף שדיים צמודים ומציצים בעדינות ומשוועים לצאת לחופשי.
היא תתיישב רגל על רגל, חושפת רגליים בהירות וחלקות המציצות מתוך החצאית. נעל העקב נופלת מרגלה והיא מתכופפת להרימה. אז אתה רואה את המחשוף הנדיב והחזה המבצבץ ממנו אינו נשאר בגדר דמיון.
כאשר היא מתרוממת בחזרה, אתה כבר ממש צמוד לאחוריה והיא מסתובבת כלפיך ואתם מסתערים בנשיקה אדירה ו.........
ואז אתה תתנתק ממנה, כי בכל זאת אתם בפגישה מאוד חשובה ואתה חייב לומר את כל מה שהכנת מראש.
היא תנסה להאזין לך, תתישב בחזרה על הכורסא בצד המשרד ותסמן לך להתקרב אליה ותפנה לך מקום על הכורסא צמוד לידה.
כוס הקפה בידה ובדרך אגב לוגמת מפעם לפעם ולפתע, אופס, הקפה נשפך לעברך. מכתים את המכנס. היא מאוד נבהלת ומנסה לנקות אותך. היד שלה ספק מלטפת ספק מכה את הזין התפוח.
פעם אחר פעם, אתה כולך סמוק ומרוגש, מנסה להסיט את ידה ולומר שזה בסדר והמכנס בדרך לניקוי יבש. אך היא מתעקשת ומביאה נייר לח וממשיכה בניקוי "על יבש". לפתע היא פותחת את הרוכסן והזין האדיר מבצבץ לו והיא מחייכת לה כך ...
חם היום, בלי תחתונים....כך היא לוחשת לך. כמוך, כמוני ומציעה לך לבדוק אצלה.
אתה מנסה להתכופף ולהושיט את ידך אל מתחת לחצאית, אך היא הודפת אותך ומתכופפת בעצמה לבדיקה קרובה יותר של האיבר האדיר שמתנופף מולה.
אתה מנסה להמשיך ולדבר בנושא הפגישה, אך המוח כבר שולח אותות של......תשתוק ותהנה....
היא תופסת את הזין בפיה ומתחילה ללקק אותו מעלה, מטה, שולחת לשון חמימה ורטובה ומוצצת אותו כאילו היה הממתק האהוב עליה. בידיה מלטפת את הביצים הכלואות עוד בתוך המכנס.
אתה סמוק לחיים, החום בוער בך, משעין את ראשך לאחור ומתמכר להרגשה. היא עוצרת ומבקשת שתמשיך בדבריך כי הפגישה חייבת להסתיים. זמנך עבר.
זמני עבר? כך את חושבת. הזמנת אותי לכאן ועד שלא אגמור, זמני לא יסתיים. אמרת לגב' עם החולצה והמחשוף. היא המומה מהאסרטיביות שלך ונשענת אל הקיר, כמו מחפשת נתיב בריחה, או שלא. אתה נצמד אליה ומצמיד אותה לקיר יותר ויותר.
מעלה את חצאיתה וחושף את ערוותה המגולחת למשעי. מרים את רגלה אל עבר כתפך ומלטף את הפתח המחכה לך. היא כולה רטובה וחמה ומתנשפת בכבדות, אתה מרגיש את הבל פיה קרוב קרוב לפיך. היא מנסה לנשק, אתה הולך צעד אחד לאחור.
מוריד את רגלה, מושיט לה את ידך ומושך אותה אליך. בבת אחת, מתיישב על הכורסא מאחוריך מפשיל את מכנסיך ומורה לה: תמצצי. היא מתנגדת, נרתעת לאחור, כאילו שכל מה שקרה קודם , לא קרה.
היא נועלת את דלת משרדה, חוזרת אליך, מפשילה את המכנס, מרימה את החצאית ומתיישבת על תפארתך ודוהרת עליך במהירות ומפעם לפעם מכווצת את שריריה הפנימיים ואתה מרגיש את הכווצים על הזין שמחכה כבר לרגע הפורקן.
אתה מתנשף בכוחות אחרונים ו...היא מתרוממת ויוצאת ממך. מתכופפת ותופסת את הזין בין שפתיה העבות, מוציאה ומכניסה את כול כולו אל תוכה, שוב ושוב, מלקקת עם לשונה מסביב, מוצצת, מלקקת, נושכת בקלילות את הביצים התפוחות ומחזירה אותו לפיה.
היא מרגישה את הסוף ומיד עוצרת, קמה, מסתובבת, נשענת עם ידיה על הקיר ופוערת את עכוזה לפניך ודורשת: עכשיו אתה.

unlimited

New member
ממתי מאפשרים לנשים להיכנס ללמוד

בישיבה ?

זו בטח ישיבת חוזרים בתשוקה

לא חשבתי על זה

אפשר לתקן את הנושא???

unlimited

New member
בוודאי אפשר להחליף את הנושא, נניח

במושא עקיף או נשוא
ושאר שיעורי לשון תרתי משמע