בישולי אמצע השבוע?

בישולי אמצע השבוע?

מחר אנו מדלי"נים בפורום משפחתי רחב (יחסית לנו, הכול יחסי כמובן) וחלקי בשמחה יהיה מרק דלעת בניחוח תפוזי, לאטקס ו"לאבנה" מטופו משי, וסופגניות מהפריזר.
הערב הדל"נ בשיעור השבועי, בצניעות, עם עוגיות תבלינים.
חמישי עוד רחוק, שישי שבת מי יודע.

אני רוצה להצטרף למשק ששולח ארגז אורגני מדי שבוע. אני תוהה אם משלוח שבועי לא יהיה יותר מדי. למי כאן יש דבר כזה? אצל מי?

RSPA

New member
ארגז אורגני

בשלב כלשהו חשבנו גם להזמין משהו כזה ובברורי עם בני משפחה הם המליצו על משק חביביאן במושב הודיה. בני המשפחה מקבלים מהמשק סלי ירקות שבועיים והם מאוד מרוצים גם מהאיכות גם מהגיוון וגם מחביבות החביביאנים.

אנחנו עוד לא החלטתנו אם להצטרף לחבורה שכן אנו שתי נפשות בבית שבשלב זה חושבות שהכמויות (גם של מה שנקרא "סל קטן") יהיו גדולות לנו מידי וכך גם הגיוון. אבל, אולי נעשה זאת, לשם נסיון ונראה. בכל מקרה אם נחליט שכן - נפנה למשק חביביאן.

זה האתר שלהם >> [URL]http://www.havivian.co.il/[/URL]

RSPA

New member
רשימת המתנה? פעם ראשונה שאני שומע על כזה דבר.

בטח אח"כ הם עושים ועדת קבלה ואח"כ גיבושון...

וברצינות, אם זה המצב, זה אומר, כנראה, שיש להם לקוחות רבים ושהם באמת טובים.

גם בעיני זה מצא חן

ועשה רושם טוב - שמדובר בתוצרת שלהם, ושהם רציניים!
מהאתר שלהם אני מבינה שאפשר כל שבוע לעשות התאמות בסל לפי הטעם. אני מקווה שיהיה לי מוצלח! עניין אותי לשמוע איך זה משפיע על הבישולים והקניות של אנשים.

אנחנו השתמשנו בסל של חובזה

הגדול
עד שעברנו רחוק מדי
זו היתה חוויה נפלאה, הפתעות על בסיס קבוע, הרחבת מנעד הטעם והתבשילים כתוצאה מכך
אכילה יותר קרוב לגידולי העונה
השלמות מינוריות אצל הירקן השכונתי

מרק מרק ועוד מרק

קר לי כל הזמן
אז מה היה לנו?
מרק פטריות מכל מני סוגים עם בצל מוזהב לרוב , שמנת סויה וחלב קוקוס. אגוז מוסקט על זסטר בנדיבות ויאמי יאמי

מרק דלורית תפוחי אדמה בקוביות קטנטנות, שורש כורכום טרי על זסטר , צבע את הסיר בכלום עז, סלרי פרוס דקדקדק. עדשים צהובים וכתומים מעורבים. מעט שמן זית, מלח פלפל שחור גרוס.

מרק ירקות מעורב -גזר, קישוא, דלעת, בצל, שום, סלרי, פטרוזיליה, כוסברה. הכל קצוץ לסיר, מעט מים רק לכיסוי, מלח פלפל חאוויג' למרק.

ועכשיו- כרובית בתנור בציפוי שמרי בירה וקמח תירס גס, טיפה שמן זית ומלח.

RSPA

New member
שאלות לחימום (שלא יהיה לך יותר מידי קר...)

מה זה "שמנת סויה"?
מה זה "כלוּם עֵז"?

אמממ

אלפרו כזותי בקרטון? אחת כזו והשאר חלב קוקוס והנוזלים שהפטריות הגירו בתהליך
וכלוּם עֵז זה מה שהיא אמרה...צבע של כורכום איכותי כשמגררים אותו טרי למרק

ימימה

New member
ואצלנו פתאום אצל הירקן

שלושה ק'ג עגבניות ב-10 ש'ח, שמיד הפכו לסיר מרק עם קצת גזר, סלרי ובצל, שבתורו נגמר מיידית (חוץ מקופסה קטנה שהצלתי עבור חיילת הבית)

Dr T noki

New member
גם אני עם מרק כל יום

מה היה לנו?
מרק אפונה ותפוחי אדמה בקוביות קטנטנות עם קרפלך תפו״א (נשמע מוזר אבל הולך מעולה יחד משום מה)
מרק ירקות מכל טוב עם אטריות דקיקות

למעלה