לביבות מנגולד לפני ואחרי האפיה.. שהכנתי
לביבות מנגולד לפני ואחרי האפיה.. שהכנתי
המתכוןלביבות מנגולד לפני ואחרי האפיה.. שהכנתי
תודה צביה. הלביבות נראות יאמי, אנסה בל'נ ביום ראשון, הבת שלי תשמח חקבל לביבות אפויות.המתכון
לביבות מנגולד
3 תפוחי אדמה בינוניים
3גזרים מגורדים
2 חבילות עלי מנגולד גדולים
בצל
2 ביצים
100 ג’ קמח (חצי כוס(
4 שיני שום
כפית מלח
מעט פלפל
כפית כורכום
הכנות:
1. למלא סיר במים להרתיח ולבשל תפוח אדמה אחד עד שהוא רך.
2. לקצוץ את המנגולד להרתיח סיר עם מים לבשל את המנגולד כשתי דקות ולסנן.
3. לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב להעביר לקערה, לגרד את תפוחי הנותרים ולהוסיף לבצל.
4. למעוך את התפוח אדמה שבישלנו ולהוסיף לקערה יחד עם כל המצרכים.
5. ליצור לביבות ולטגן עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.
*6. אפייה : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לסדר את הלביבות על נייר אפייה משומן, צד אחד כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני ולאפות כ 15 דקות.
יש לי גם לביבות כרובית ותירס אפויות ולביבות קישואים אפויות אם תרצי אשלח לך את המתכוניםתודה צביה. הלביבות נראות יאמי, אנסה בל'נ ביום ראשון, הבת שלי תשמח חקבל לביבות אפויות.
לשבת הכנתי דגים, אורז לבן, עוף ותפו"א, אפיתי עודיות גמישים לפי המתכון של תקווה שלנו.יש לי גם לביבות כרובית ותירס אפויות ולביבות קישואים אפויות אם תרצי אשלח לך את המתכונים
אשמח, אם ניסית אותם.יש לי גם לביבות כרובית ותירס אפויות ולביבות קישואים אפויות אם תרצי אשלח לך את המתכונים
לא עדיף שתשלחי לביבות?יש לי גם לביבות כרובית ותירס אפויות ולביבות קישואים אפויות אם תרצי אשלח לך את המתכונים
אימי ז"ל הייתה מכינה לנו לביבות תרד, אבל עם גבינה.המתכון
לביבות מנגולד
3 תפוחי אדמה בינוניים
3גזרים מגורדים
2 חבילות עלי מנגולד גדולים
בצל
2 ביצים
100 ג’ קמח (חצי כוס(
4 שיני שום
כפית מלח
מעט פלפל
כפית כורכום
הכנות:
1. למלא סיר במים להרתיח ולבשל תפוח אדמה אחד עד שהוא רך.
2. לקצוץ את המנגולד להרתיח סיר עם מים לבשל את המנגולד כשתי דקות ולסנן.
3. לטגן את הבצל עד שהוא מזהיב להעביר לקערה, לגרד את תפוחי הנותרים ולהוסיף לבצל.
4. למעוך את התפוח אדמה שבישלנו ולהוסיף לקערה יחד עם כל המצרכים.
5. ליצור לביבות ולטגן עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.
*6. אפייה : לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, לסדר את הלביבות על נייר אפייה משומן, צד אחד כ 25 דקות או עד שמזהיב לא לנסות להפוך לפני, להפוך לצד השני ולאפות כ 15 דקות.
בכל דרך זה טעים.... תנסה להכין ככה, זה גם טעיםאימי ז"ל הייתה מכינה לנו לביבות תרד, אבל עם גבינה.
מעורר תיאבון.לביבות מנגולד לפני ואחרי האפיה.. שהכנתי
אפוי יוצא מדהיםמעורר תיאבון.
אהבתי את הרעיון במקום לטגן לאפות.
וכמובן גם בריא.אפוי יוצא מדהים
נראה טוב. למנגולד טעם עז, לכן טוב לדלל אותו עם חמרים נוספים (אצלך- תפ"א).לביבות מנגולד לפני ואחרי האפיה.. שהכנתי
למה בבידוד?נראה טוב. למנגולד טעם עז, לכן טוב לדלל אותו עם חמרים נוספים (אצלך- תפ"א).
אנחנו בבידוד, לכן אני מכינה ארוחה קטנה רק לנו ולנכד שמתבודד איתנו.
אתמול העברתי לבן כסף עבור סידורים, וביקשתי שיקנה היום חלה ועיתון לשבת עבורנו. מוקדם בבוקר כבר תלה על ידית הדלת את השקית עם המצרכים. לפני כשעה חזר שוב והביא זר גדול של ורדים בשלושה צבעים שונים ושתי קופסאות תותים. החליט לפנק אותנו. נס על נפשו כשאת ה"תודה" הנרגשת צעקתי מאחורי גבו המתרחק. ככה זה הגברים במשפחה, יעני קשוחים קשוחים, אבל הלב במקום הנכון.
כי הנכדה שלנו נדבקה בקורונה ונשלחה לכפר הנופש באשקלון, שמשמש את הצבא כמתחם לחיילים החולים. כשיצאה לחופשה ממש לפני שאובחנה אני הסעתי אותה הביתה (חצי שעה ביחד ברכב), ובאותו ערב היא שהתה בבית שלנו איתנו 3 שעות להדלקת נר ראשון, ארוחה וצפיה בטלויזיה. כל בני הבית פרט לבן שלי (שהציץ ל-10 דקות להדלקת נר ראשון ועמד בקצה השני של השולחן בריחוק מהנכדה) בבידוד.למה בבידוד?
אם למישה הייתה החוצפה לקרוא לאזור מסויים "מדגרה של קורונה", אני חושב שאת הכינוי הזה חייבים להדביק דווקא לצבא ההחלאה לישראל.כי הנכדה שלנו נדבקה בקורונה ונשלחה לכפר הנופש באשקלון, שמשמש את הצבא כמתחם לחיילים החולים. כשיצאה לחופשה ממש לפני שאובחנה אני הסעתי אותה הביתה (חצי שעה ביחד ברכב), ובאותו ערב היא שהתה בבית שלנו איתנו 3 שעות להדלקת נר ראשון, ארוחה וצפיה בטלויזיה. כל בני הבית פרט לבן שלי (שהציץ ל-10 דקות להדלקת נר ראשון ועמד בקצה השני של השולחן בריחוק מהנכדה) בבידוד.
את רואה? יש מי שנוסע לדובאי לנופש וחוטף קורונה. צה"ל מסדר לחיילים שלו כפר נופש וקורונה בלי הבלגן של נתב"ג. כל הכבוד לצה"ל...![]()
צבא חלאה? נביא הזעם מיותר בארצנו.אם למישה הייתה החוצפה לקרוא לאזור מסויים "מדגרה של קורונה", אני חושב שאת הכינוי הזה חייבים להדביק דווקא לצבא ההחלאה לישראל.
נראה שהטלה סובל מאי יכולת של קריאת השפה העברית. קרא שוב. רמז: בשום מקום לא נאמרה המילה שרשמת.צבא חלאה? נביא הזעם מיותר בארצנו.
היי משה. לפני שאתה מתנפל ופוסל את כושר הקריאה שלו בשפה העברית, אתה חייב להבין שיש אנשים כמוני למשלנראה שהטלה סובל מאי יכולת של קריאת השפה העברית. קרא שוב. רמז: בשום מקום לא נאמרה המילה שרשמת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.