בישולים לשבת

בוליפלג

New member
היי רינת וברוכה הבאה! נשמח להצטרפות 'רשמית'

בדף הראשי
שם תוכלי לקבל קבלת פנים 'כיאה לנו'
...וגם לספר מעט על משפחתכם

רינת103

New member
תודה לא כל כך הבנתי

איפה הדף הראשי?הוא מחזיר אותי בעצם להודעה הזו.

בוליפלג

New member
הכוונה היא

כשאת נכנסת לפורום שלנו, בדף ובו כל ההודעות כולן, יש למעלה לבן על גבי כתום "הוספת הודעה"...זו הדרך לפתוח הודעה חדשה בפורום. לרב הודעות נושאיות, רצוי לצרף תחת אחד השרשורים הקיימים - למשל שאלה בנושא 'גמילה', תחת שרשור העוסק בגמילה וכו'... אולם - הודעת הצטרפות, היא חשובה דיה על מנ להפתח כהודעה חדשה
זו בסה"כ הזמנה
את יכולה לעשות בה 'שימוש' ויכולה גם לא. בכל מקרה - שיהיה לך חג פורים שמייח, ונחמד שקפצת לביקור (אני ממליצה להשאר - נחמד פה

זאתי2

New member
אני אני

אני מבקשת מתכון לבצק של פחזניות אבל כזה שלא צריך לעמוד כמו כלב ליד הסיר ולערבב טיח דביק שבסוף יוצאים ממנו 6 פחזניות ואי אפשר להכניס אותו לשקית זילוף. זאת אומרת, אם אפשר.....

א ג מ י ם

New member
בצק של פחזניות ../images/Emo2.gif

השתגעת זה של שלושת האופים אחרי שלא יצא לי בצק מוצלח נכנעתי וקניתי את של שלושת האופים ת'אמת בכלל לא רע

זאתי2

New member
../images/Emo6.gif מצחיקולה

האמת שפעם הכנתי בצק מעולה מהאריזה של האינסטנט פודינג וניל - היה עליה מתכון, וזה המתכון היחיד שיצא לי. מאז לא ראיתי את המתכון, כל האריזות שאני רואה מופיע מתכון לעוגת גבינה פירורים...... וחיפשתי גם באתר של אוסם.... יש להם אינטרס שהמתכון יצליח אז בדרך כלל יוצא טוב.........

אני רוצה מתכון לקינואה כי אף פעם לא טעמתי

צריך מתכון כדי לנסות ולהכיר כולל מתכון לשעועית ולשניצל כמובן נראה נהדר בתמונה תודה

leezi

New member
מה שחשוב לדעת על קינואה זה

שהיא מכילה ציפוי כזה שמגן עליה, כמו סבון- לכן צריך לשטוף טוב טוב בהרבה מים לפני הבישול. הנה מתכון שאנחנו מכינים כל הזמן בבית- סלט טאבולה מקינואה: http://www.pesto.co.il/?act=recshow&rec_id=1125 כמו -כן אני מצרפת קובץ מתכונים לקינואה. בהצלחה!

למעלה