בישולים לשבת

א ג מ י ם

New member
בישולים לשבת

והפעם במיוחד עבורך שירלי
מקווה שיצליח כבד פרגית עם פירה ובצל מטוגן
זמן 1/2 שעה
דרגת קושי קל
המצרכים : כבד פרגית תפו"א 4 בצלים מיונז מלח {רק לפירה} , פלפל שחור גרוס , בהרט , כמון , כפית מרק עןף 1/4 כוס מים חמים לטגן בווק 2 בצלים עד להזהבה להוסיף את הכבדים לטגן עוד 4 דק' לטבל {לא להוסיף מלח המרק עוף מלוח} להוסיף ממש קצת מים רותחים ולתת למים להצתמצם תוך כדי טיגון {עוד 5 דק'} בסיר נוסף להכין פירה למעוך להוסיף כף מיונז מלח פלפל לטגן בצל עד להזהבה לסדר הכל בצלחת אחלה מנה
אפשר לטגן גם פיטריות הולך נהדר בתאבון

בוליפלג

New member
מתעלפת נוכח כבד...יאמי יאמי...אבל מה..

בדיאטה.. אם לא 'כפת לך - אפשר איזה מתכון דיאטטי של...נאמר...פשטידה? (לא חלבית..) (וואו המון תנאים..יש משהו כזה בכלל?)

פשטידת קישואים - לא חלבית

מצרכים: 5 קישואים גדולים 3 בצלים גדולים 1/2 1 כוסות קמח תופח 3/4 כוס שמן 3 ביצים 1 כף אבקת מרק בטעם עוף (אני בד"כ מוותרת על זה) מקלפים את הקישואים ומגררים בפומפיה גסה קוצצים את הבצלים מערבבים בקערה את הקישואים, הבצלים, הקמח, השמן, הביצים ואבקת המרק ובוחשים לתערובת אחידה. מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם ובוחשים שנית שמים את הבלילה בתבנית משומנת ולתנור (חום בינוני) 50 דקות או עד שהפשטידה מתייצבת. בתיאבון.

בוליפלג

New member
של קובי בר(אני מתה עליה, אבל עדיין מלאה בשמן

לצערי כרגע זה לא מתאים)

עלית עלי - אפשר להוריד בכמות השמן ולשים במקום

מים.. אני עושה את זה עם העוגת גזר שלי - שמה פחות שמן ויותר מהמים שמבשלים איתם את הגזר ואז זה פחות שמן אבל עדיין עסיסי...

מללנ

New member
זה מה שאני עושה עם הפשטידה הזו

רבע כוס שמן +חצי כוס מיים

א ג מ י ם

New member
לזה את מתכוונת?

פשטידת פטריות כל הפשטידה 1500 קלוריות. מצרכים: 3 סלסילות קטנות פטריות שמפיניון - מנוגבות עם נייר מגבת ופרוסות 3-4 בצלים לבנים(יבשים) - קצוצים 1 כף אבקת מרק בצל או פטריות חצי צרור עירית קצוץ -לא חובה 750 גרם גבינה לבנה סקי 5% 3 כפות קמח לבן 1 כף חמאה 3 ביצים מלח פלפל שחור גרוס גס טיפה פרמזן מגורר ללמעלה הוראות: 1. במחבת גדולה או סיר שטוח גדול לטגן בכף חמאה את הבצל הקצוץ עד להזהבה. 2. להוסיף למחבת את הפטריות הפרוסות ולטגן עד להזהבה. להוסיף את העירית הקצוצה. 3. כשהפטריות כבר עשויות היטב ומושחמות להוסיף למחבת 3 כפות קמח לבן ו 1 כף אבקת מרק בצל.להבליע את הקמח בתוף הפטריות ובצל עד שיעלם. להוריד מהאש. 4. בקערה גדולה לטרוף 3 ביצים, להוסיף לקערה את הגבינה הלבנה , קצת מלח ,קצת פלפל שחור גרוס גס, לערבב היטב, להוסיף פנימה את תערובת הפטריות, לערבב, להעביר לפיירקס מלבני גדול או 2 תבניות מלבניות קטנות משומנות, להדק בתבנית , לפזר מעט פרמזן מגורר מלמעלה, ולאפות כחצי שעה בחום 180 מעלות.

ניראה מעולה..

אורטלי היתכוונתי להכין השבוע כבד עם תפוחי אדמה ופטריות,אבל מתעצלת לפירה.. יש לך משהו מתאים תנור?

א ג מ י ם

New member
אני אעלה כמה תמונות ומי שתרצה תבקש מתכון

קינואה עם שעועית צהובה ושניצל

רינת103

New member
חדשה כאן

נכנסתי לרגע wowאיזה פורום נחמד,אגמים איזה מאכלים,כל הכבוד.ואיזה רעיון נחמד של הענק והגמד.

למעלה