בירת גינס

ספיידי1

New member
בירת גינס

תקנו אותי אם אני טועה, רק רוצה להיות בטוח... גינס זה בעצם בירה שחורה רק עם יותר אלכוהול מהרגיל לא?

opherk

New member
חס וחלילה ../images/Emo5.gifגינס היא בירה! ../images/Emo72.gif

(שאני לא מת עליה...) היא לא משקה מאלט (זה הקרוי במקומותינו בירה שחורה) קרא כאן פרטים

ממש לא...

גינס - בירה כהה מאד שמקבלת את צבעה מכמויות נדיבות של לתת לקלוי, מכאן גם הטעם המריר שמזכיר קפה ושוקולד מריר, גינס היא בירה בסגנון סטואוט, בניגוד לבירות הלאגר-שתן שמציפות אותנו, היא סגנון אחר עם הרבה יותר טעם וסמיכות, בדרך כלל זו בירה של או שמתמכרים אליה (כמוני) או ששונאים אותה, בעניין האלכוהול לגינס יש כמה סוגים, הסטנדרטי עם 4.2% אלכוהול, בחו"ל גם אפשר למצוא סוגים מצויינים אחרים עם 7.5% ו8%. אין קשר בינה ל"בירה שחורה" לא בטעם ולא בכלום. IT'S A LOVELY DAY FOR A GUINNESS

Naughtius

New member
גינס עם 8 אחוז?

אתה סגור על זה? בטיולי האחרון באנגליה (שכלל סה"כ של כ-50 פיינטים של גינס אני מאמין) די חרשתי ולקחתי הביתה גם כמובן כל מיני מוצרי גינס למינהם, במה שתיארת לא נתקלתי... אבל דבר אחד נכון. Everey day is a lovely day for a GUINNESS :)

סגור לגמרי

זהו סוג הקרוי GUINNESS SPECIAL EXPORT ואכן יש לו 8% אלכוהול, הסיבה שלא מצאת אותו זה מפני שהוא מיוצא ומיוצר באופן בלעדי אך ורק לשוק הבלגי ומבחינת טעם הוא אמור להיות מאין שילוב של איילים בלגיים כבדים וסטואט כבד ועשיר במיוחד, הוא לא קיים מחבית, ואי אפשר אפילו למצוא אותו במפעל בדבלין.

אילנדיל

New member
נשמע מעניין

חבל שאין שום סיכוי לטעום אותה כאן בארץ

Naughtius

New member
אם הוא לא קיים מחבית...

אז הוא לא קיים. חוק מספר 1 של גינס - לשתות ר ק מחבית. :)

Oleg Silver

New member
נצל"ש

שתיתי כרגע גינס מבקבוק... היא אמורה להיות כמעט בלי גזים? והבנתי שהיא אמורה להיות סמיכה אבל היא הייתה מיימית בדיוק כמו הלאגרים הרגילים. או שאני מדבר פשוט על גרסת הבקבוק וזה שונה מחבית?

amaretto

New member
הגירסה מהבקבוק די מאכזבת.

במיוחד כאשר הם ממליצים לשתות אותה ישירות מהבקבוק. יש גירסה של פחית חצי ליטר (עם הפטנט) שיוצאת ממש ממש טובה (כמעט, אבל לא, כמו מהחבית) כאשר אתה מוזג אותה לכוס לפי כללי הטקס. קרובי משפחה הביאו לי 6 פחיות כאלו מטיול שלהם באירלנד (וגם מצאתי מדי פעמים פחיות כאלו בטיול שלי לאוסטרליה). צריך לנסות לשכנע את היבואנים לייבא את הפחיות הללו, ממש כיף לשתות אותן (במיוחד עם איזה צ'ייסר של ג'יימסון) :)

ספיידי1

New member
הבנתי, תודה רבה, עוד שאלה אם אפשר

מה ההבדל בין בירה שחורה לבירה לבנה. סה"כ עד היום חשבתי שפשוט בירה לבנה היא עם יותר אלכוהול. וכמובן הטעם המריר שלה.

למעלה