ביררתי מתי יש ב-STARWORLD

rinatgor

New member
ביררתי מתי יש ב-STARWORLD

נכנסתי לאתר של STARWORLD כדי לברר מתי יש את ה-AMERICAN BANDSTAND, וגיליתי שיש את זה ב-31/12 ,בשעה 18:15,וב-22:15 בשעות שלהם.מה ההבדל שעות?מישהו יודע?ואח"כ הסתכלתי ברייטינג והתוכניות שונות לעומת באתר. אני לא מבינה מה קורה פה?ה-31/12 יוצא יום שלישי. האתר

~orit~

New member
כל הכבוד לך ../images/Emo45.gif אני ממנה אותך

לתפקיד השעון המעורר של הפורום - תזכירי לנו יום לפני....

~orit~

New member
אה ובקשר להבדל שעות - אל תדאגי

העיקר שאנחנו עכשיו יודעים באיזה יום זה. כשיגיע השבוע של זה - נסתכל ברייטינג ונדע באיזה שעה

pulpula

New member
אורית

השבוע של זה זה בדיוק השבוע הבא! אם לא שמת לב.. ואגב.. תודה לכל מי שהזכיר לנו לראות אתמול בריזה.. אני כמובן נזכרתי שעה אחרי ואין לי את הערוץ הזה.. יופי. אני ממש מאושרת.

g a g a

New member
מישהו ראה במקרה את מה שהיה

בערוץ בריזה? מה היה? נא לפרט. תודה.

~orit~

New member
Dammit dammit dammit!!!!!!!!!!!../images/Emo46.gif

אווווווווווווווף!!!!!!!! איך שכחנו לכל הרוחות?!?!?!? נו מישהו הקליט?!?!? מיני מי? מישהו? תענו!!!

HU Man

New member
יום שלישי, 20:15, סטארוורלד.

מה ראית ברייטינג? השעה והיום שכתבתי לקוחים מתוך לוך המשדרים של YNET. מקווה שזה נכון. הנה הלינק

The MoonWalker

New member
?!

אני מצטער, עד כמה שמייקל אחלה והכל (בלשון המעטה), אני מעדיף לצאת בסילבסטר... (אם תהיה מישהי לצאת איתה...)

moonwalker

New member
מה הקשר?!

זה לא סותר זה את זה.... רואים את מייקל מבצע את dangerous ויוצאים. מי אמר שזה בא על חשבון יציאה בסלבסטר?

HU Man

New member
שעה סופית..

זה יהיה ביום שלישי בסטארוורלד גם ב-16:15 וגם שידור חוזר ב-20:15. כנראה שהם שמעו שדניאל מתכנן לצאת אם הוא ימצא איזו פרייארית

The MoonWalker

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!

אז אני צריך להודות לסטארוורלד... וזה היה בצחוק ההודעה ההיא...

למעלה