בירכת שלום לכלום!

Dark Storm

New member
בירכת שלום לכלום! ../images/Emo3.gif

טוב אנשים, למרות שזהו יום אפור ועצוב כמה חברים שלא ראיתי מזמן התקשרו וכנראה שנלך לראות צ'ק פתוח בקולנוע (לא ידעתי שהדבר הזה עוד קיים
) בכל מקרה אני כנראה לא אהיה כאן הלילה, אז רק רציתי להגיד: לסוזי: מת עליך מותק, כנראה שאני אראה אותך רק ביום שבת בערב....
לקשת: שוב פעם מזל טוב!
לעומר: מה שלום בובת הרכבת ?
לאלעד: מה שלום עומר ?
לדניאל: ניפגוש אותך ביום שישי בערב כשסוזי לא כאן ?
לנעמה: בהצלחה בביוטופ !
לגל: בנות גילמור משמעם! לפחות אנחנו בהסכמה על XF
לשקד: מצאתי שקל במכנס היום, אני תורם אותו למען השגת כרטיס טיסה בשבילך!
לתרי: את עדיין על הכוונת שלי!
זהו נראה לי.... אם שכתי מישהו/י אתם מוזמנים לשלוח איומים לאימייל

shipper heart

New member
בנות גילמור לא משעמם!...בכל אופן

העונות הראשונות לא...לוידעת מה עם אלה שלא שודרו בארץ...וכן אנחנו מסכימים על XF, באפי והכי חשוב- ג'אג! חיחי תהנה גיל

Nushi G

New member
תודה גיל.. אני אצטרך את זה... עבדתי

כל אחה"צ (14:00-18:30) על הדבר המסריח הזה.. ועוד לא סיימתי!!! כמה חבל שצריך להגיש את זה גמור ביום שני... נו טוב...

omer landau

New member
חח אהבתי../images/Emo13.gif תהנה בסרט

צפייה נעימה חח אהבתי את ההודעה הזאת בובת הרכבת מוסרת טווווווו טווווווו ציק צק ציק צק חחחחח

גיל גיל....

חחח...שמתם לב שעומר אמר תודה על מה שגיל רשם? שמתם לב מה גיל רשם? מסכן אלעד...מה הוא אשם.... *אהאם...אני רק נותנת חומר למחשבה..* ד"א...אם עד עכשיו הרגשתי רק שעומר קצת קוקו...חחח...אחרי ה-תו תו תו פיש פיש פיש.....אני כבר משוכנעת....חחחחחחח....

חחח תודה^^.... מעניין אם עדיין יהיה

אפר להרשם בהנחה שנאי אמצא מחר 4,299 ש"ח על הרצפה ברחוב, ויהיה כתוב: "מיועד רק לאנשים שרוצים לנסוע לפולין. אם מצאת, לא להחזיר למשטרה
לקחת." ואז יהיה חוקי, ונחמד מצדי לקחת ^^...
תמיד אפשר למעול בבנק או משהו.

Dark Storm

New member
צודקות!

שכחתי אותכן יובל ושירה! איך יכולתי! בושה לי
אז הנה, קצת באיחוב אבל אתן יודעות מה אומרים: beter late then never אז: ליובל: כל הכבוד על שנשארת נייטרלית (יחסית) במאבק שלנו, ואני מקווה שתהני (?) בפולין!
לשירה: אין לי הרבה מה להוסיף, לא היית במלחמות שלנו כ"כ.. אבל בכל מקרה בהצלחה בבחינות (אין לי משהו יותר מקורי.. סורי)
אתם חייבים להודות שההודעה הזאת הייתה מושקעת
עכשיו איפה כולם ?!?!?! כ"כ מיהרתי להגיע הביתה! נסעתי על 160 את כל ה 2 ק"מ מהקניון לבית שלי כדי להספיק לראות את סוז... *אהם* את כולם!
טוב, לא משנה... שיהיה לכם לילה טוב! אני אהיה כאן מחר לפני משמרת לילה בסביבות 1800... בה ביי בייביס

למעלה