בירות-בירות-בירות

old fashion

New member
בירות-בירות-בירות

חבר´ה - הלכתי כמדי יום שישי ל"חפש מציאות" ב"טיב טעם" הקרוב ואני ]שוט נדהם מחדש מהמבחר האדיר. מאז שהחלתי לפני כ-שנתיים את אוסף הבקבוקים שלי אני מוצא במקום הזה מקור נאה ביותר ל"כור היתוך" אלקוהולי. הפעם שמתי ידי על בירה כהה מאוד העונה לשם BLACK BARON . בירה גרועה -אל תיקנו אותה .. מצאתי שם גם את כל השרשרת סוגים של הבלגת - פלורף - כמיטב המסורת הבלגית,לא מאכזב!! פשוט תלכו לשם..מומלץ

yossibo

New member
טעימת בירות מיקצועית

היי לך אני רואה כי הנך מתעניין בתחום . להלן חומר על טעימת בירות נדירות בארץ. מנחה בטעימה ומרצה בערב זה הינו מר שריאל שני הידוע בתחום זה בארץ ובעולם. תאריך הטעימה :09/04/02 יום ה´ עלות הטעימה ל10 סוגי הבירות הנטעמות ולהרצאה:180 ש"ח. אשמח למסור לך יותר פרטים יוסי בן אודיס 1800-37-37-50 טעימת בירות. "איש הענבים" פותחת שעריה למפעל טעימה יוצא דופן במסגרת סדרת "טעימות ההמשך" שלה, ומשיקה עבורכם ערב ייחודי וחד פעמי המגרה חיכו של כל חובב בירה בישראל. במסגרת ערב מיוחד זה יטעמו למעלה מעשרה סוגים שונים של בירות נדירות המיובאות לארץ בכמויות מזעריות והמיועדות ל"מבינים" בלבד. במהלך הערב ירצה מר שריאל שני על תהליכי ייצור בירה בארץ ובעולם, על ההסטוריה המרתקת של תהליכי ייצור בירה מאז ימי קדם ועד ימינו, על התאמת בירות למיני מזונות ועוד....

למעלה