בירור שכר דירה

הילית111

New member
בירור שכר דירה

שלום רב
בירור לגבי שכר דירה עבור בעל נכס. כמובן שבדקתי גם ביד שתיים והתקשרתי למתוכים אבל אשמח לשמוע גם פה דעות
הנכס הראשון הוא ברמת גן
בשכונה שקטה אזור של רחוב השורה למי שמכיר קרוב לבית כנסת וגם לבית ספר
מדובר על בית פרטי ישן מבחוץ (בית כזה של פעם ) אבל שעבר ממש לאחרונה שיפוץ כולל הכל צנרת מטבח אמבטיה ושרותים ממש הכל .השטח של הבית הוא 120 מטר וזה על עמודים.יש שלושה וחצי חדרי שינה סלון גדול ושלוש מרפסות. אחת מהן ממש גדולה.
זה בית כזה של פעם .בית על עמודים אבל פרטי עם גינה מסביבו.
פניתי גם למתוכים אבל הם נותנים סכום שהוא הרבה פחות ממה שאני רואה ביד שתיים כל אחד הרי יש לו את האינטרסים שלו..
מדובר על נכס להשכרה. כמה כיום בשוק על היום נכס כזה יכול להניב שכר דירה ? .
הנכס השני זה דירה ברחוב שקט סמוך לכיכר מילנו בתל אביב בנין ישן עם מעלית (לדירים יש מפתח למעלית) קומה שניה הדירה עברה גם שיפוץ לפני חודש של מטבח צנרת אמבטיה ושרותים. יש מזגן .
מתאים לזוג או לבודד
הוא גבה על הדירה הזו עד לאחרונה 4500 שח
עכשו הוא שיפץ אותה אז הוא תוהה כמה לדרוש כיום...
תודה לכל העוזרים !!
נ.ב
אני לא בעלת נכסים אני גרה בשכירות , לנצח נראה לי ....

אני לא חושבת שכאן תקבלי תשובות מקיפות

ובטח שלא תשובות טובות יותר מאלו שקיבלת. לא כל החברים כאן גרים באזורים האלו ומודעים למחירי השכירויות המקובלים, בוודאי שלא לדירות שכאלו שנראה שלא מיועדות לשותפים. בדיקה ביד 2 תהווה את המדד הטוב ביותר, אם כי זו תקופה קצת בעייתית כי זו לא תקופה שמתפנות יותר מדי דירות.

בנוסף, אי אפשר להעריך בלי שרואים את הדירה - יש דירות באותו גודל ואותו מיקום שמושכרות בעלויות שונות לחלוטין, זה מאוד תלוי באופן בו הן בנויות, במצב התחזוקתי ובעוד פרמטרים.

למעלה