בירור קטן. :]

blsharon1

New member
בירור קטן. :]

היי, אני די חדשה פה. הגעתי לפה, כי אני נורא אוהבת את השירים של סינרגיה, ואת הלהקה עצמה.
-- טוב, לעניין. יש לי איזו בעיה בקשר להפעה של הלהקה. ב-4.3 סינרגיה מופיעים במסיבת פורים, בעכו [איפה שאני גרה. חח], עכשיו, אני יודעת שהם מופיעים דרך "מועדון תרבות", וצריך להירשם לזה. אני, מסיבות אישיות, לא יכולה להירשם לשם. מה שאני רוצה לדעת, זה: האם ההופעה של סינרגיה היא הופעה סגורה? או שאפשר לקנות כרטיס להופעה, ולהיכנס? ואם מישהו מפה הולך, ויודע, אז שיגיב בבקשה בהודעה, ושייצור איתי קשר. הנה המסנג'ר שלי: [email protected]

סינטטית

New member
ברוכה הבאה

אני אור, תהני
בקשר להופעה, יש עוד זמן אז עדיין אין יותר מידי פרטים.. בכל אופן אני חושבת שפשוט יהיה אפשר לקנות כרטיס ולבוא..

מועדון תרבות של עכו

את מתכוונת למועדון תרבות לנוער, נכון? אני גרה בקריית ים (קרוב אלייך
) ואנחנו שותפים לפרוייקט של מועדון תרבות לנוער.... בעיקרון ההופעות יהיו בכרטיס כניסה אחד, עם מקום ל4 או 5 ניקובים, בהתאם למספר ההופעות שיהיו תפני גם למועצת נוער של עכו בנוגע למחיר, למשל אצלנו יש כאלה שמגיע להם סיבסוד מלא או חצי סיבסוד והם פונים אלינו (מועצת נוער קריית ים) ואנחנו דואגים לכך, בחשאיות מוחלטת כמובן. אם יש לך עוד שאלות בנושא אשמח לעזור לך, אני במועצת נוער וצועדת לקראת יו"ר מועצת התלמידים של הקרייה.... ואגב, ברוכה הבאה
אני לילך, בת 15 וחצי

EliranMaor

New member
../images/Emo207.gifקהילת סינרגיה ב-MSN!!

טוב אזזזז כמו שיש פורום כאן, ופורום בהייד פארק, עכשיו הגיע הזמן להוסיף את הפורום השלישי של סינרגיה למועדפים - קהילת סינרגיה ב-MSN! אתם מוזמנים להצטרף גם! http://community.msn.co.il/comm_community_page.asp?CommID=19372 [ולא, אני לא מנסה להתחרות בשום פורום או קהילה אחרים.. חוצמזה, ככל שיש יותר פורומים - קהילת המעריצים לסינרגיה רק גדלה, נכון?
]

NaaMuna

New member
מגניב!

אני גם מנסה להצטרף.. אבל משומה לא מצליחה
שובע טוב כולם

EliranMaor

New member
ממ..

יש 3 פורומים נסי בשלושתם מקסימום אני אעביר את ההודעה שלך שתהיה בפורום סינרגיה ולא באחרים.ץ..

מכושפת15

New member
הצטרפתי ../images/Emo9.gif

רק אני לא ממש מתמצאת בפורומים שם.. איך זה הולך? למה יש 3 שונים?

EliranMaor

New member
^^

ואממ האמת חשבתי על לעשות רק פורום סינרגקיה ופורום אוף טופיק.. נראה איך זה ילך..

למעלה