בירור קב"א

alon1789

New member
בירור קב"א

אם יש מישהו שיכול לברר לי את הקב"א והדפ"ר אני אשמח שיצור איתי קשר פה.. (כסף בא בחשבון..חח) תודה.

The Shotcaller

New member
אתה חושב שזה פורום

שנועד לאפשר לך גישה למאגרי הביטחון של המדינה שפרוצים כמו לא יודע מה? לך חפש את החברים שלך. ותבקש מהם אגב.

אני לא מבינה?

אתה רוצה שימחקו לך את ההודעה??? מותר להקפיץ רק אחרי 3 שעות מכתיבת ההודעה! מקווה שתבין להבא.... ואם אנשים לא כותבים לך שהם מוכנים לעזור לך- כנראה שאין כאלה אנשים.... חוצמזה שאתה יכול לברר את זה דרך תפקידים שהוצעו לך.

RedGrass1

New member
....

תרגע, לא מקפיצים כל כמה שעות בטח שלא כל כמה דקות. זה שלא יורד למטה זה לא נורא אנשים עדיין רואים את זה ואנשים גם עונים על הודעות מהדף השני, זה פורום עמוס תן הזדמנות לכולם. ד"א זה לא חוקי מה שאתה עושה אני מאמין שכשמנהל יראה את ההודעה שלך היא תמחק.

2inaroad

New member
הנה הדרך

1) ללכת ללשכ"ג שלך ולחפש שם מוכרים 2) ללכת ללשכ"ג ולהתחיל לדבר עם חייל שנארה נחמד שם, ואז להגיע לקטע של הקב"א ולבקש ממנו שיבדוק 3) לחפש אצל קרובים אם יש חיילים בלשכ"ג 4) זה באמת פלילי אבל- כל מחשב ממוצע בלשכ"ג עומד על סטנד ביי של ת.ז. ויש את כל הנתונים אליך, אז.... אבל זה פלילי רציני של כלא וכבר לא יהיה משנה מה הקב"א כי במילא תהיה בכלא...

shirani88

New member
אצלנו בביה"ס

הייתה חיילת בתפקיד מד"נית שעזרה לברר לתלמידים על כל מיני תפקידים, ולי היא גם ביררה את הקב"א שלי. שווה לבדוק אם גם אצלכם בביה"ס יש חיילת כזאת.

למעלה