בירור פרטים !!!

בירור פרטים !!!

מישהו יכול לתת לי פרטים על האיש ושמו "חברון גרנביץ" שמשמש כפובלציסט לעת מצוא . מה מקצועו ובמה הוא מתמחה שהוא זכה לכזה פרסום ???

שיSY

New member
שלום לך!

הרבה זמן אתה נעלמת... אני יודע עליו שיש לו אח ששמו אהרון גרנות כתב במשפחה. זהו.

אין יחס...

הוא לא נמצא חודש בפורום, ופתאום הוא נוחת מתי שבא לו, חברה נא לא להתייחס אליו אנחנו מחרימים אותך.

רחמים, קצת רחמים !!!

מה יש ? אני כל כך חסר???.........סתם . אני מצטרף להחרמה על עצמי !!! רפי! אתה מרשה לי לפרסם באיזה ישיבה הנך לומד ???

רחמים מת...

אין רחמים, הרהור קטן שעולה בליבי, ואומר לי שזה תחפושת של קומבינטור.

שיSY

New member
יש הרבה בלגן בכינוים האלו...

כאלה שבאים פעם בכמה שנים, ורואים פה כל שני וחמישי כינוי אחר. נמאס! צריך לעשות לזה סוף!

דוסית1

New member
האמת היא שגם אני לא כ"כ סובלת...

את הדברים האלה... יש למישהו פתרון להציע בנושא?

טוב עכשיו ההודעה האחרונה שלך...

היתה ההוכחה הטובה ביותר שאתה באמת יעקב הלוי, אולי תגלה לנו מה קרה שנזכרת פתאום בפורום???

דוסית1

New member
סליחה!!!

אני מכירה את הבנאדם אישית ואני חושבת שזו חוצפה לבקש פרטים על אדם בצורה שכזאת. אם אתה מעוניין תפנה אליו אישית הפינה המתוקה רחוב השומר פינת ר"ע ב"ב.

זאת החוצפה הקטנה פה...

הוא נכנס לפורום אחרי שנתיים שהוא לא היה כאן, והשאלה הראשונה שלו היא על חברון גרנביץ, חוצפה במיטבה!

דוסית1

New member
צודק בתכלית הצדקות...

יעקב, בבקשה דוח מפורט מהרגע הראשון שהפסקת להכנס לפורום עד רגע לפני שנכנסת... (וכן מהן הסיבות שגורמות לך ברגע זה לשאול על חברון....)

פירוט??!!

בחודש האחרון אני עסוק ביותר בנושא מסוים עד כדי כך שיש ימים שאין לי שניה זמן לעצמי !!! בעוד שבוע לערך תסתים משימתי , ואז אחזור לפורום כרגיל בל"נ . בקשר לגרנביץ סתם היה לי ויכוח עם ידידים עליו בנושא מסוים . ואני עדיין מחכה לעוד קצת פרטים .

בן מ ל ך

New member
הוא מופיע בפרסומות של סלקום

למגזר החרדי, קצת מלא, עם משקפים. מה עוד אתה רוצה לדעת?

סקרן 1

New member
זה בגלל שהוא קשור למשפחת פ.

שקשורים לפירסום גל והם סידרו לו את הצילומים לפירסומות של סל כלום

סקרן 1

New member
חברון גרנביץ האיש והפינה

איזה פרטים אתה רוצה לדעת? הוא הבעלים של הפינה המתוקה הקיוסק של שבאביית בני ברק אחיו אהרון גרנות שכותב במשפחה גר בחברון אני חושב . אני משער שאבי רוזן (חרוז`ינסקי) סידר לו את הג`וב בקול העיר

דוסית1

New member
לאיזה פרטים אתה מתכוון....?

מה הוא אוכל לארוחת צהריים? באיזה קופת חולים הוא חבר? מי הדיאטנית שלו? איפה הוא טובל לכבוד שבת? מה הוא אוכל לארוחת צהריים? כמה פעמים בשנה הוא יוצא לחופשה? כמה הוא מרויח לחודש? איפה הוא גר? מה הוא אוכל לארוחת צהריים? כמה הוא שוקל? איך קוראים לאשתו? איזה רכב יש לו? איפה הוא קונה בגדים? מה הוא אוכל לארוחת צהריים...? פרטים......

למעלה