בירור עניין חשוב

מצב
הנושא נעול.

הישועה

New member
בירור עניין חשוב

בירור עניין חשוב
האם מישהו או מישהי מהפורום עבר תהליך של מוקפאים דרך מדיקל סנטר ללא שום תשלום מכיוון ששמעתי ממישהי שעברה מסלול של מוקפאים דרכם והיא אומרת שהם מבצעים את הטיפול ללא תשלום לזוגות בלי ילדים עד להולדת הילד הראשון האם יש אמת בדבריה?

לנו זה עלה כסף...

בירור עניין חשוב
האם מישהו או מישהי מהפורום עבר תהליך של מוקפאים דרך מדיקל סנטר ללא שום תשלום מכיוון ששמעתי ממישהי שעברה מסלול של מוקפאים דרכם והיא אומרת שהם מבצעים את הטיפול ללא תשלום לזוגות בלי ילדים עד להולדת הילד הראשון האם יש אמת בדבריה?
לנו זה עלה כסף...

גם לנו זה עלה כסף וממש לא מעט

בירור עניין חשוב
גם לנו זה עלה כסף וממש לא מעט

על איזה מדיקל אתם מדברים בראשון או

בירור עניין חשוב
על איזה מדיקל אתם מדברים בראשון או
בהרצליה , אם לגבי ראשון אני שילמתי במיטב כספי , לא שמעתי על שום דבר שם בחינם , נכון לגבי ההחזרה עצמה בגלל שזה בארץ יש להם הסכמים לפחות עם המושלם בכללית , אבל על העוברים משלמים תבין ותקילין

לני ק

New member
מבוטחות קופ"ח לאומית עוברות

בירור עניין חשוב
מבוטחות קופ"ח לאומית עוברות
את הטיפול במימון הקופה. אני לא יודעת אם יש הגבלה למספר הטיפולים או לא. אני עשיתי שם את הטיפול הראשון ושילמתי 1450 שקלים שזה השתתפות עצמית בטיפול בבית חולים פרטי. הרווחתי 3500$ והפסדתי שבעה חודשים מהחיים ועוד כמה פיסות תמימוּת
. מי שמבוטחת בלאומית (נדמה לי שצריך ביטוח משלים) ויש לה זמן וגם מודעת לחסרונות שלהם (חיפוש בפורום יבהיר את ההערה שלי) יכולה אולי להמר עליהם. רק לא להעז לעבור אצלם גרידה לניקוי הרחם
, או לקחת אנטיביוטיקה במשך כמה חודשים
. במחשבה שניה, אולי בכל זאת לא כדאי להמר עליהם
כשיש כל כך הרבה מה להפסיד.

מצב
הנושא נעול.
למעלה