בירור מסגרות בארץ
בירור מסגרות בארץ
כמו כולם, אני כאן, קצת בעקבות איבחון של "מכון סולד" והרבה בגללי. בני הוגדר כמתאים לתכנית (אגב, לאיבחון של "סולד" אין קשר עם "מחונן"!!! שלי, באופן אישי, יש אלרגיה למושג . לדעתי יש זילות שלו. ביישוב שאני גרה בו, יש הרבה ילדים שמתויגים "מחוננים" כבר באולטרסאונד...
) יש לי בן מתוק ושמח ומאושר (וזה הכי חשוב!) שבמקרה תפס יום טוב במבחנים
הבעיה היא 1- עוד לפני המבחן הוא דיבר ש"משעמם לו בכיתה" וכשמשעמם לו הוא מתחיל לרחף ומאבד קשר עם חומר הלימודים, ועלול גם להיכשל בעקבות זאת. 2. אנו גרים בפריפריה,(=חור יעני.. ) ואין אצלנו תכנית "מלאה" (כמו לבני אחותי, בחיפה, עיר בה לומדים בכיתות נפרדות שבוע שלם) אני אשמח לשמוע אינפורמציה על המסגרות השונות הקיימות בארץ, לילדים מאותגרי סקרנות, נקרא לזה ככה.
וממש לא אכפת לי אם זה מכון סולד או "מופת" או משהו אחר. חוגים אחר הצהריים גם אפשריים . אני מחפשת משהו שיהיה שונה מחומר הלימודים, שיעניין אותו, שיעשיר אותו . (מבת אחותי הבנתי שהמסגרות בחיפה ב"תכלס" הן די כמו בית ספר, אבל מואץ. זה נכון?) הוא הולך השנה לחוג אלקטרוניקה ומאוד נהנה. מ"מופת" במתמטיקה הוא לא נהנה (טוב, שיבצו אותו באמצע שנה עם ילדים מד' אז למה אפשר כבר לצפות?) תודה מראש טלי
בירור מסגרות בארץ
כמו כולם, אני כאן, קצת בעקבות איבחון של "מכון סולד" והרבה בגללי. בני הוגדר כמתאים לתכנית (אגב, לאיבחון של "סולד" אין קשר עם "מחונן"!!! שלי, באופן אישי, יש אלרגיה למושג . לדעתי יש זילות שלו. ביישוב שאני גרה בו, יש הרבה ילדים שמתויגים "מחוננים" כבר באולטרסאונד...