בירור מזל (עקרב/קשת)

בירור מזל (עקרב/קשת)

שלום, מגיל קטן אני לא בטוחה מה המזל שלי עקרב או קשת.. נולדתי ביום גבולי בין שני המזלות ב22/11 (שנת 1991) ט"ז בכסלו תשנ"ב
איזה פרטים נוספים אפשר לדעת לפי תאריך הלידה שלי?
תודה!

roigr

New member
אם תספקי שעה מדויקת, ומקום לידה מדויק - אפשר

יהיה לדעת בקלות.

תודה לך!

אז למה בהורוסקופ, התאריך לידה שלי מופיע במזל שונה..פעם התאריך שלי בעקרב ופעם הוא בקשת?

ככה זה אצל ילידי "הגבולות"

אני גם נולדתי על גבול מזלות 23.10 (מאזניים-עקרב), וכל מקום מתייחס לזה אחרת. מה שחשוב זה לא מה שכתוב בעיתון (זה לא נכון גם במדורים שאינם אסטרולוגיה...), אלא בטבלאות הכוכבים (אפמיריס) שבהן כתוב בדיוק בשנת לידתך ובתאריך איפה הייתה השמש. השעה בדרך כלל לא משנה כי השמש זזה מעלה ביום. אבל האמת - כשאני למדתי אסטרו' אמרה לנו איבה ס. שאלו שנולדו על הגבולות, ולא רק ביום ההתחלפות אלא יומיים לפני ועד יומיים אחרי, מורכבים משני המזלות, גם ברמת האופי וגם הגורל. מכיוון שיש לפחות עוד שני כוכבים שבאים בצמידות לשמש (מרקורי וונוס), סביר שאחד או שניים מהם כבר יהיו במזל הבא או הקודם, כלומר גם באיזור הגבול, וידגישו בכך את המזל הנוסף לזה של השמש.

תודה על ההסבר!

בגלל זה מגיל מסוים, כשהתחלתי להתעניין במזלות, בהורוסקופ ובאסטרולוגיה בכלל כשאנשים שואלים אותי מה המזל שלי, אני עונה ששני המזלות עקרב וקשת ושנולדתי ביום גבולי בין שניהם.. אנשים לא כל כך מבינים את זה.. אני גם מרגישה שילוב של שניהם.. אני מזדהה עם תכונות ומצבים שמאפיינים את העקרב ואת הקשת.. חלק מהמזל הזה וחלק מהמזל הזה..

Y. Welis

New member
לעיתים גם השליש הראשון של המזל, מושפע מהקודם

כמו בקשת (22.11-2.12). יש גם 'מזלות ביניים' (או גבוליים) מודגשים יותר מאחרים.

איזה ירח יפה יש לך

10 תאומים בבית 11 אצלי בדיוק הפוך 10 קשת בבית 5 ...
רציתי לשאול איך הקשר שלך עם אמא? איך היא השפיע עלייך? יכול להיות שאת הבת החביבה עליה במשפחה?

למעלה